Știrea zilei

Vlăduța Lupău are mari probleme de sanatate:”Mă simt atât de rău…”

Vlăduța Lupău și-a îngrijorat toți admiratorii de pe rețelele de socializare atunci când a anunțat chiar ea că se confruntă cu niște probleme de sănătate. Iată ce dezvăluiri a făcut soția lui Adi Rus pe contul ei de Instagram, în urmă cu puțin timp! Cum se simte acum îndrăgita intepretă de muzică populară?

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din România. Frumoasa cântăreață este o femeie cu adevărat împlinită pe toate planurile, chiar dacă are abia 29 de ani, vârstă la care multe tinere de vârsta ei nici măcar nu visează la viața perfectă pe care o are artista.

În acest sens, vă amintim că frumoasa artistă trăiește o poveste de dragoste ca-n povești alături de soțul ei, Adi Rus. Chiar dacă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap, cei doi au promis că tot vor face petrecerea de nuntă, eveniment pe care-l așteaptă toți fanii cu sufletul la gură.

PUBLICITATE

Ce probleme de sănătate are Vlăduța Lupău

În ceea ce-i privește sfera profesională, soția lui Adi Rus se bucură de o carieră de succes în lumea muzicii, având piese cunoscute în toată țara, cât și peste hotare. Pe lângă vocea ei de aur, artista a reușit să cucerească publicul și prin faptul că este mereu deschisă cu fanii ei, dezvăluindu-le internauților chiar și cum arată una dintre cele mai importante persoane din viața ei, fratele său, acesta sărbătorindu-și ziua de naștere în urmă cu câteva zile.

Soția lui Adi Rus le-a spus fanilor că se simte rău și că a făcut febră

PUBLICITATE

La fel a făcut și de curând, făcând de această dată un anunț îngrijorător. Vlăduța Lupău s-a filmat pe Instagram și le-a mărturisit fanilor că se simte rău și că a făcut febră, deoarece a filmat afară, în zăpadă, iar vremea a fost foarte rece.

„Dragii mei, ați văzut că astăzi am filmat în zăpadă. Atât de rău m-am simțit și încă mă simt. Am făcut febră de la temperatura rece de afară, pentru că sunt super sensibilă. Aș vrea ca mâine să-mi revin”, a spus Vlăduța Lupău pe InstaStory.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close