Știrea zilei

Doliu in lumea politica din Romania. A pierdut lupta cu virusul, plămânii erau afectați în proporție de 90%

Doliu in lumea politica din Romania. Suprefectul de Timis, Elena Popa, in varsta de 60 de ani s-a stins din viata duminica dimineata. Aceasta a pierdut lupta cu noul coronavirus. Elena era internata de aproximativ o luna la Spitalul “Victor Babes” din Timisoara, la Terapie intensiva.

Cadrele medicale din unitatea sanitara au facut tot ce era posibil, i-au facut inclusiv plasmafereza dar starea ei nu s-a imbunatatit.

Elena Popa suferea de hipertensiune arteriala, iar in urma cu o saptamana si jumatate fusese intubata.

PUBLICITATE

Femeia a prezentat simptome inca de la inceput, pe 28 decembrie, cand a fost testata pozitiv dupa ce sotul ei se imbolnavise si el de COVOD. Febra si tuse seaca, si-a pierdut gustul si mirosul, potrivit presei locale.

A stat mult timp la ASCAR, sectie COVID-19 a Spitalului „Victor Babes”, dupa care a fost transferata la unitatea de la Padurea Verde. A primit si plasma, iar in urma cu o saptamana si jumatate a fost intubata, relateaza tion.ro.

Femeia a decedat dupa o luna de lupta cu boala, in dimineata de duminica, 31 ianuarie. Avea 60 de ani.

PUBLICITATE

Elena Popa a fost numita subprefect de Timis in ianuarie 2020. Venea de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, de unde lucra inca din 1999.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close