Știrea zilei

Doliu in sportul romanesc. S-a stins la doar 48 de ani

Doliu in sportul romanesc.. Selectionerul echipei nationale feminine de fotbal Under-19 a Romaniei, Florin Bugar, a incetat din viata, joi dimineata, din cauza coronavirusului, la doar 48 de ani, Anuntul a fost facut de FRF.

“Florin Bugar a pierdut in aceasta dimineata cea mai importanta lupta, cea cu viata, la varsta de 49 ani!

Antrenorul echipei nationale de fotbal feminin al Romaniei si al echipei Piros Security Arad a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19 din 8 octombrie! Starea sa s-a agravat pe parcursul zilelor, fiind diagnosticat si cu encefalita de etiologie COVID.

PUBLICITATE

De-a lungul carierei sale, Florin Bugar a antrenat echipa de baieti si fete a clubului CFR Timisoara, echipa Piros Security Arad si echipele nationale de junioare ale Romaniei.

Federatia Romana de Fotbal regreta disparitia lui Florin Bugar si transmite sincere condoleante familiei si celor apropiati.”, se arata in comunicatul FRF.

https://www.facebook.com/FederatiaRomanaFotbal/posts/3719846001382226

PUBLICITATE

In cariera sa Florin Bugar a antrenat echipele de baieti si fete ale clubului CFR Timisoara, echipa Piros Security Arad si echipele nationale de junioare ale Romaniei.

″Veste tragica, atat pentru echipa noastra, cat si pentru intreg fotbalul feminin. Din pacate in noaptea de 22 octombrie 2020, la ora 01:30, antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viata. In cariera sa a mai antrenat echipa de baieti dar si cea de fete la CFR Timisoara, Echipa Nationala feminina a Romaniei sub 19 ani. Intreg staff-ul si jucatoarele sunt alaturi familiei si transmit sincere condoleante″, scrie in mesajul postat pe pagina de Facebook a echipei Piros Security Arad.

⚫️Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin.Din păcate în noaptea de 22 Octombrie…

Gepostet von Piroș Security Lioness – Feminin am Mittwoch, 21. Oktober 2020

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close