Monden

Viorel Lis Va Fi Incinerat. Cenusa Va Fi Pastrată În Grădina Casei Unde A Copilărit

Viorel Lis va fi incinerat, acesta a lasat cu literă de lege în testament ultima sa dorință.

În cazul lui Viorel Lis va fi vorba despre incinerare.

Cel puțin așa a susținut fostul primar general al Capitalei într-o emisiune televizată. Iar, conform dorinței mărturisite, cenușa sa va fi păstrată în grădina casei în care a locuit.

PUBLICITATE

E drept, în ultima vreme, Viorel Lis s-a confruntat cu destule probleme de sănătate, de unde și ”aplecarea” către momentul trecerii în neființă.

„M-am speriat rău de tot, am mers la spital… El nu voia pentru că aceasta este problema, bolnavul nu realizează gravitatea situaţiei. El zicea că se duce acasă să se culce, dar dacă se ducea acasă să se culce murea în somn sau paraliza. Şi am venit cu el la spital, acum este internat la Spitalul Universitar, este pe mâini bune, pe tratament, se impune un tratament în primele trei ore de la accidentul vascular”, a spus Oana Lis.

Medicii i-au transmis că au fost observate leziuni cerebrale ischiemice şi că este nevoie de un tratament pe care Viorel Lis să îl urmeze toată viaţa, astfel încât să fie prevenită situaţia unui accident vascular care să-l transforme într-o „legumă”.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close