Monden

Drama din viața prezentatoarei Oana Cuzino. Este profund marcata

Oana Cuzino este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV, devenită cunoscută în urma prezentării emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore”, difuzată de Pro TV. Ea a trecut prin mai multe experiențe neplăcute de-a lungul vieții sale și a fost pusă greu la încercare. Pe lângă cele două divorțuri, a mai existat ceva ce a marcat-o profund: sinuciderea fostului soț.

De ce s-a sinucis soțul prezentatoarei Oana Cuzino

Oana Cuzino a fost căsătorită de două ori. Până la finalul acestei veri, ea a fost împreună cu israelianul Yoav Stern, alături de care are și un copil. Cei doi au fost împreună aproximativ 10 ani și s-au separat în urmă cu 6 ani. Divorțul a fost unul complicat și chiar și în acest an au ajuns în fața judecătorilor pentru a clarifica anumite probleme însă, de data aceasta, ca aliați.

PUBLICITATE

Înainte de Yoav, Oana a fost căsătorită cu u deputatul Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roșca Stănescu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă lucrurile nu au mai mers între ei și au decis să se separe. După o iubire care nu a durat prea mult, au luat-o pe drumuri diferite. Chiar și după o perioadă bună de timp, bărbatul a decis să păstreze numele fostei soții și a făcut și mai multe publicații sub această semnătură.

Mircea Stanescu și-a continuat drumul în politică. În 2004 a intrat în Camera Deputaților, după ce a candidat pe listele Partidului Democrat, partid pe care l-a părăsit în anul 2006 pentru PSD. Doi ani mai târziu avea să facă un gest care a marcat-o chiar și pe fosta lui soție.

La 27 decembrie 2008, aflat la volanul unui Mercedes, Mircea Stănescu a accidentat mortal un bărbat, chiar pe o trecere de pietoni din București. El urma să meargă la audieri în luna ianuarie, însă nu a mai apucat, pentru că s-a sinucis.

PUBLICITATE

Despărțirea de persoana iubită, crima pe care a făcut-o și tot stresul care s-a adunat l-au determinat să recurgă la acest gest la doar 9 zile de la accident. Fostul soț al Oanei Cuzino a fost găsit împușcat în cap în apartamentul său din cartierul Panduri. Avea 39 de ani și a decis că nu mai trebuie să lupte pentru nimic, ci să-și pună capăt zilelor.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close