Monden

Anamaria Prodan, reactie dura dupa bataia incasata de Daniela Crudu. „Face umbra degeaba…

Anamaria Prodan a comentat scandalul momentului din showbiz. Daniela Crudu a ajuns la spital dupa ce a sunat la 112, fiind agresata de iubit.

Anamaria Prodan crede ca un barbat care loveste o femeie nu are ce cauta pe acest pamant. Sexy-impresara a fost implicata intr-un incident asemanator, numai ca ea a fost cea care l-a lovit pe Dan Alexa, pe care l-a laudat apoi ca nu a ripostat.

„Asta tot din educatie vine. Vine dintr-o viata haotica, tot dintr-o lipsa totala de incredere. Femeile din Romania au in general treaba asta, se tem ca daca au facut doi copii nu mai pot pleca ca nu au ce sa faca, ca raman pe drumuri. Nimeni pe pamantul asta nu are dreptul, mai ales un barbat, sa loveasca o femeie. De ce? Orice barbat isi pune mintea cu o femeie, o face zob, pentru ca nu vorbim de aceeasi forta fizica.

PUBLICITATE

O femeie oricat de puternica pare, nu are cum sa se compare, din niciun punct de vedere cu un barbat, decat pe meserie, ca acolo creierul la unul e mai mare, la unul e mai mic, la unul are nervuri mai profunde, la altul nu are. Pentru un barbat, sa loveasca o femeie, sa impinga, sa injure o femeie este zero din toate punctele de vedere. Acel barbat, daca ar fi dupa mine si as putea sa fac ceva, l-as extirpa de pe fata pamantului!”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a comentat si faptul ca Daniela Crudu nu a depus plangere: „Foarte rau! Repet, micime, frica, neincredere… toate vin asa, ca un pachet de om care face umbra pamantului degeaba. Daca ea nu va depune plangere in fata acestui monstru se va repeta istoria asta cu fiecare femeie care va intra pe mana acestui „barbat”. Daca se intoarce la el, tine tot de micimea omului. Ca daca nu ai caracter puternic, daca nu ai o siguranta pe tine, daca nu ai o educatie, daca nu ai un loc de munca stabil, adica daca nu faci nimic pentru a fi om, ti se intampla sa te loveasca un animal si tu sa fii animalul lovit de animalul mai mare”, scrie romaniatv.net

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close