Monden

Maria Constantin, dezvăluiri dureroase din mariajul cu Marcel Toader! A fost bătută și înșelată. ”Eu nu mai existam”

Maria Constantin și Marcel Toader au trăit o frumoasă poveste de iubire, atâta timp cât sentimentele au existat, însă în anul 2017 cei doi au divorțat, iar separarea a fost una foarte controversată! În anul 2019 fostul soț al cântăreței a decedat, dar iată că abia acum vedeta scoate la iveală detalii neștiute din mariajul celor doi! Ea a mărturisit în direct că a fost bătută și înșelată.

Una dintre cele mai discutate despărțiri din ultima ani a fost cea a Mariei Constantin de Marcel Toader, iar scandalul dintre ei a ținut o lungă perioadă primele pagini ale ziarelor.

În anul 2018 cei doi au divorțat, însă probleleme nu s-au terminat, iar aceștia au făcut declarații peste declarații la vremea aceea despre motivele care au dus la ruptura căsniciei.

PUBLICITATE

Astăzi, Maria Constantin a fost invitată în emisiunea Showbiz Report la Antena Stars, iar vedeta a scos la iveală detalii neștiute despre relația cu Marcel Toader, care a decedat în anul 2019!

Maria Constantin, dezvăluiri dureroase din mariajul cu Marcel Toader! A fost bătută și înșelată

Vedeta a mărturisit că de-a lungul mariajului cu acesta, între ei au existat foarte multe probleme, iar cântăreața a avut enorm de suferit.

PUBLICITATE

Artista de muzică populară a declarat că afaceristul a înșelat-o, dar ea l-a iertat de mai multe ori, însă au existat și agresiuni fizice, ceea ce a făcut-o pe artistă să renunțe de tot la căsnicia cu el.

”Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec, am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.

Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros, atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ar fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am consierat că decât să fiu în plus…mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine.”, a spus Maria Constantin la Showbiz Report, la Antena Stars.

Cântăreața iubește din nou
După mai multe despărțiri de-a lungul timpului, Maria Constantin iubește din nou și e foarte fericită. Cântăreața e într-o nouă relație, iar de câteva luni s-a și mutat cu acesta în apartamentul său pe care și l-a cumpărat.

Artista are planuri mari de viitor și își dorește, la fel ca orice femeie, să îmbrace rochia de mireasă și de ce, să devină mamă pentru a doua oară. Maria Constantin mai are încă un băiat dintr-un alt mariaj, din urmă cu mai mulți ani.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close