Știrea zilei

Program Cora de Revelion 2020. Orarul hipermarketului!

Program Cora de Revelion 2020. Dacă te interesează programul Cora de Revelion 2020 atunci ai ajuns exact unde trebuie. Îți prezentăm în materialul următor orarul pe orașe și magazine pentru zilele de 31 decembrie și prima zi a anului, 1 ianuarie.

Program Cora de Revelion 2020

Revelionul se apropie cu pași repezi, așa că ar trebui să începi deja cumpărăturile pentru mesele îmbelșugate cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe toți cei dragi. Nu de alta, dar cele mai mari lanțuri de magazine din țară vor fi închise în debutul anului.

Este și cazul hipermarketelor Cora, care își așteaptă clienții pe 31 decembrie, pentru ultimele pregătiri înainte de Revelion. Concret, potrivit programului postat pe site-ul retailerului belgian, magazinele din întreaga țară vor fi deschise pe 31 decembrie.

PUBLICITATE

Orarul hipermarketului pe 31 decembrie şi 1 ianuarie

Cu toate acestea, vă recomandăm să începeți să vă aprovizionați încă de acum, pentru a fi siguri că nu omiteți niciun produs de pe lista de cumpărături. Vestea bună este că hipermarketurile Cora din Capitală își vor redeschide porțile în a doua zi a anului.

Atenție, însă! Programul va fi unul redus. Dar să începem cu ziua de 31 decembrie. În București, magazinele sunt deschise de la ora 8:00 până la 19:00. La Cluj, programul se termină mai devreme cu o oră, dar începe de la 7:00.

La Baia Mare, programul este 8:00 – 18:00, la fel ca la Drobeta. La Bacău, în schimb, orarul este unul uşor diferit, 7:00 – 18:00. În mod evident, în City Park, orarul este puțin mai mare, 8:00 – 20:00

PUBLICITATE

Magazinele Cora sunt inchise pe 1 ianuarie, iar in urmatoarea zi, programul va fi unul redus, intre 10.00 si 20.00. În câteva locuri, orarul se termină la ora 22.00, cum ar fi Ploiești, City Park, Bacău.

În ceea ce privește programul de Call Center al magazinelor Cora trebuie să știți că pe 31 decembrie acesta începe de la 0ra 10.00 și se termină la ora 18.00. Pe 1 ianuarie toată lumea are liber, pentru ca o zi mai târziu, acesta să fie al fel, 10:00 – 18:00.

Livrările la domiciliu sunt sistate de către retailerul belgian în această perioadă. Astfel, atât pe 31 decembrie, cât și pe 1 sau 2 ianuarie, livrările sunt închise

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close