Știrea zilei

Băiatul care a prevestit pandemia de coronavirus, are o alta previziune SUMBRA… Ce se va intampla pana la sfarsitul lunii martie 2021

Abhigya Anand este un tânăr de 14 ani care a uimit lumea. Băiatul este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscuta sub numele de Vastu Shastra. În 2019, Abhigya Anand a surprins pe toată lumea când a prezis pandemia de coronavirus.

Într-un videoclip urcat pe net, Abhigya Anand anunţat că ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”.

Acesta a mai spus despre coronavirus că va dispărea de tot in septembrie 2021, după ce va începea să scadă în intensitate din data de 31 martie. Până acum, previziunile lui Abhigya Anand s-a adeverit şi în lume sunt tot mai puţine cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19.

PUBLICITATE

Argumentul lui Abhigya Anand atunci când a fost prezisă pandemia de coronavirus a fost de natură astrologică, o conjucţie între planetele Jupiter şi Saturn. De exemplu, se spune că ciuma care a pus stăpânire pe Europe în secoului XIV a fost provocată de o conjuncţie între Jupiter, Saturn şi Platon.

Acum, Abhigya Anand spune că omenirea va scăpa de pandemia de coronvirus, dar nu va avea prea mult timp la dispoziţie să-şi recapete suflul.

Abhigya Anand susţine că în perioada decembrie 2020 – martie 2021 va avea loc o nouă conjucţie între Saturn şi Jupiter, ceea ce pentru lume înseamnă o nouă tragedie. De data aceasta, ar fi vorba despre o foamete care va cuprinde toată planeta.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close