Curiozități

Ziua de Marti vine cu ceasuri bune pentru trei zodii. Horoscop 28 ianuarie 2020

Horoscop 28 ianuarie pentru fiecare zodie. Astrele vin cu vesti bune pentru unele zodii.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Berbec

Cineva de care va e dor soseste si o sa va faceti program de vizite si plimbari zilele astea, sa va bucurati de un asemenea cadou. Aveti idei ingenioase de petrecut timpul liber si o sa-i luati pe prieteni cu voi la plimbare sau pe un teren de sport, gasiti voi un sport de agrement care sa va dezmorteasca muschii.

PUBLICITATE

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Taur

E o bucurie sa intri in contact azi cu multa lume, pentru ca si tu esti mult mai vorbaret si dornic de comunicare, si dai si peste persoane la fel de volubile si deschise la dialog. Fiecare are ceva de castigat de pe urma discutiilor care se leaga extrem de usor pe oriunde treci, ca atare spune ce ai de spus dar asculta si parerile altora.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Gemeni

PUBLICITATE

Cineva se joaca prea mult cu sentimentele tale si tu il crezi, ceea ce e riscant in cazul in care e vorba de iubire. Te-ai putea indragosti de cineva care joaca pe doua fronturi, care apeleaza la tot arsenalul sau de seductie si tu risti sa pici in capcana vorbelor sale mestesugite, dar neadevarate. Ia-o si tu ca pe o gluma, ca pe un flirt nevinovat, fara sa te aprinzi atat de repede, pentru ca daca te vei trezi din acest vis, vei suferi ca te-ai inselat amarnic.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Rac

Nu prea ai cu cine colabora astazi, pentru ca, privind in jurul tau, vezi numai colegi ocupati, obositi, stresati, care resping propunerile tale. Decat cu asemenea anturaj dezinteresat, mai bine te-ai descurca de unul singur. Mai mult, la dorinta ta de actiune si de implicare ai parte mai mult de oameni lenesi care prefera sa te vada pe tine cum muncesti.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Leu

Se poate s-aveti cheltuieli mari in perioada asta si sa va descurcati totusi, sa nu ramaneti fara o rezerva. O sa primiti acei bani care v-au fost promisi, cineva va da inapoi o datorie, banii or s-ajunga la voi in cont pana diseara si o s-aveti de buzunar maine, poimaine.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Fecioara

Dupa aceasta saptamana de foc prin care ati trecut, faceti tot posibilul sa va canalizati intreaga energie asupra vietii personale. Simtiti nevoia sa va relaxati si sa va bucurati de timp liber alaturi de persoanele dragi. Este posibil sa faceti o scurta excursie alaturi de partenerul de cuplu.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Balanta

Este posibil ca astazi sa luati o decizie destul de importanta pe plan profesional, care va va aduce multe beneficii neasteptat de frumoase. La fel ca si pana acum, partenerul de cuplu este alaturi de voi si va ofera toata sustinerea de care aveti nevoie.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Scorpion

Stari de neliniste, agresivitate si nerabdare pot iesi la suprafata astazi; aveti foarte multe de facut si va este teama ca nu reusiti sa rezolvati totul asa cum va doriti. Incercati sa cereti ajutorul colegilor de echipa, acestia vor fi mai mult decat fericiti sa colaboreze cu voi.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Sagetator

Cheltuiesti cu spor tot ceea ce ai incasat vineri si faci impreuna cu amicii o deplasare obositoare. Capacitatea de a lua decizia cea mai potrivita te salveaza de excesele foarte periculoase. Seara, e necesar sa te refaci si sa te odihnesti cu adevarat! Problemele familiale se vor rezolva prin schimburi de idei.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Capricron

Senzatiile de sufocare, de claustrare si de neputinta nu te fac o persoana agreabila in aceasta zi. Posibile ostilitati de la femei sau neplaceri afective. Casatoriti ori celibatari, nativii doresc sa fie independenti, liberi si stapani pe viata lor.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Varsator

Popularitatea si reusitele sunt cele care au caracterizat intreg week-endul. Este posibil sa primesti propuneri pentru schimbarea carierei cu care esti intru totul de acord. Seara, oricate compromisuri ai face, nu vei reusi sa scapi de reprosuri.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Pesti

Dorinta de a realiza ceva stabil, de a face o investitie, a inceput efectiv sa te „obsedeze” si se gasesc destule persoane in anturajul tau care vor incerca sa profite. Adversarii tai nu vad cat de mult muncesti, ci numai cat de mult esti apreciat.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close