Știrea zilei

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Are o avere estimată la 100 de milioane de euro, dar nu le lasă nimic părinților. De ce a luat aceasta decizie

Problemele de sănătate și momentele dificile de care a avut parte în ultima vreme l-au determinat pe Cătălin Botezatu să ia o decizie radicală. Deși are doar 53 de ani, îndrăgitul creator de modă și-a făcut testamentul după cum dezvăluia chiar el, într-un interviu acordat recent.

Cum și-a împărțit Cătălin Botezatu averea

Totodată, fostul jurat al emisiunii Bravo, ai stil, difuzată de Kanal D, a dezvăluit cum și-a împărțit întreaga avere, care nu este deloc de neglijat. Cunoscut pentru actele sale de caritate, designerul nu face excepție nici de această dată, astfel că o bună parte din agoniseala sa de-o viață va merge către persoanele vârstnice aflate în nevoie.

PUBLICITATE

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi.

Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi. Am foarte multă îmbrăcăminte din tinerețe. Dacă stăm să ne gândim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere! Am păstrat câteva din ele. Multe nu mai îmi vin, trebuie să recunosc, dar le-am păstrat ca amintire”, a declarat Cătălin Botezatu.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close