SocialȘtirea zilei

Cine este romanul fara maini, care livreaza mancare pe bicicleta. A fost fugarit de jandarmi cu bastoane

Mai multe fotografii cu un roman fara maini, care merge pe bicicleta si urmeaza sa livreze o comanda de mancare, au facut inconjurul internetului zilele acestea. Personajul central din poze este Florin Buricea, 34 de ani, un vechi suporter al lui Dinamo.

Povestea lui Buricea este una emotionanta. Fanul ”cainilor” si-a pierdut ambele maini intr-un accident petrecut acum doua decenii. Juca fotbal la bloc, iar ceilalti copii au trimis mingea intr-un post de transformare a curentului electric.

”Baietii mai mari l-au obligat sa intre ca sa scoata mingea de acolo. El nu a vrut, dar nu a avut incotro. Inauntru s-a electrocutat si si-a pierdut ambele maini”, a povestit mama lui Florin Buricea, acum mai multi ani.

PUBLICITATE


Acum, ca sa-si castige existenta, suporterul lucreaza la Glovo si livreaza mancare in tot Bucurestiul.

Florin Buricea a fost alergat de jandarmi cu bastoane

Florin Buricea a intrat prima data in atentia publicului in 2004, cand a fost fugarit de jandarmi dupa un meci jucat de Dinamo cu Dacia Unirea Braila, in Cupa Romaniei.

PUBLICITATE

Avea 19 ani atunci si a ramas marcat de moment. “N-am inteles ce au avut cu noi. A fost pur si simplu o invalmaseala de oameni si bastoane de cauciuc!”, povestea Buricea, intr-un interviu mai vechi, pentru Gazeta.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close