Știrea zilei

Mama lui Culita, reactie dura la adresa lui Jador

Mama lui Culita Sterp a reactionat dur la adresa lui Jador dupa cearta dintre cei doi concurentide la Survivor Romania. Femeia a adresat cateva cuvinte, care pot fi catalogate drept rasiste, la adresa lui Jador, intr-un comentariu pe Instagram.

Mama Geta l-a facut ”tigan” pe cantaret.

Cearta dintre cei doi concurenti incinge spiritele celor doua familii.

PUBLICITATE

Astfe, pe contul de Instagram al lui Iancu Sterp, un fan ii cere intr-un comentariu sa intervina in conflictul dintre fratele lui si Jador. Surprinzator, cea care a raspuns la comentariul respectiv a fost chiar Mama Geta: ”Cine se pune cu niste tigani?”

Inainte de a fi difuzat episodul de la Survivor Romania, cu cearta dintre Culita Sterp si Jador, mama lui Jador a mentionat, ca are o temere legata de relatia fiului ei cu artistul Culita Sterp.

”El ar vrea sa fie un baiat prietenos acolo, dupa felul in care o arata, ar vrea sa fie prietenos, dar nu arecu cine. Cred si sper sa ramana in continuare (n.r. prieten) cu Culita. Pe Culita il cunoaste cel mai bine dintre toti. Cu Culita a avut colaborari, a cantat.

PUBLICITATE

Sincer, mi se pare distant Culita fata de el. Nu stiu, asa il vad eu, dar poate el nu e asa. Dar asa il vad eu de acasa, asa, distant.Adica, cand cineva spune, ca am vazut cazuri in care a spus o fata despre el, sau un baiat, ca Jador a facut cu glumele lui, cu energia pe care o are acolo… nu i-a luat apararea, sa zica… Sau poate ca el nu il cunoaste indeajuns pe Jador. Nici Culita nu il cunoaste indeajuns”, a declarat mama lui Jador.

Jador, oaia neagra a ”Faimosilor”

Membrii echipei considera ca Jador aduce o energie negativa asupra lor.

”Eu din echipa asta m-am certat cu doi oameni, Jador s-a certat cu toti. Nu e un om care sa nu se fi certat cu Jador in afara de cei noi. E prietenul meu, are un suflet bun, nu vreau sa se supere, dar trebuie sa-si asume niste chestii. Uneori Zanni are dreptate, si Jador are, dar au fost multe energii negative din cauza lui, care e perietenul meu. Multi refuza sa-i spuna adevarul, vreau sa o ia ca pe o lectie”, i-a transmis Culita lui Jador.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close