Religie

Acestea sunt lucrurile care trebuie păstrate în taină

Comunicarea este extrem de importantă, însă spun marii duhovnici, există lucruri care trebuie păstrate doar pentru familie.

Mai mult, atunci când vorbiți, trebuie să țineți cont de faptul că atunci când vă expuneți o idee, aceasta poate fi luată de altcineva și planul vostru se va nărui.

Nu spuneți nimănui despre planurile de viitor

PUBLICITATE

Dacă vreți să vă îndepliniți dorințe, iar totul să vă meargă așa cum v-ați dorit, nu spuneți nimănui despre planurile de viitor. În altă ordine de idei, faptele de milostenie nu sunt un motiv de fală și mândrie.

Nu faceți acest lucru pentru a fi aplaudați la scenă deschisă, ci pentru că simțiți din adâncul sufletului. De asemenea, sfinții părinți ne îndeamnă să nu vorbim nimănui despre nevoința noastră nici când e vorba de o dietă și nici de rugăciune.

Curajul nu se etalează, de asemenea. Încercările vieții trebuie depășite cu mult tact și multă diplomație, dar și încredere în voi înșivă. Niciodată nu trebuie dezvăluite nici cunoștințele duhovnicești, pentru că e posibil să vreți să faceți bine și să vă treziți că aveți parte de altceva.

PUBLICITATE

Nu în ultimul rând,țineți minte că probleme din familia dumneavoastră sunt doar ale voastre și, drept urmare, nimeni nu are dreptul să își dea cu părerea.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close