Religie

Novena către Duhul Sfânt vă îndeplinește toate dorințele

Aveți o mare dorință și vreți să v-o împliniți? Vă este de mare ajutor Novena celor 7 daruri sau Novena către Duhul Sfânt.

Se rostește 9 zile consecutive

Pentru efectul dorit, Novena către Duhul Sfânt se spune 9 zile consecutiv și se rostește la aceeași oră, în fiecare zi.

PUBLICITATE

“În genunchi mă închin Ție. Și Îți mulțumesc pentru multitudinea bunătăților pe care mi le oferi. Și mă ofer cu trup și suflet Sfintei Treimi, Tatălui, Fiului și Sfântului Duh. Ador puritatea Ta, nesfârșita Ta bunătate și iubire pentru noi, păcătoșii. Tu ești forța și lumina sufletului meu.

Prin Tine eu trăiesc și sunt. Ajută-mă să nu Te deazmăgesc niciodată și să nu-Ți înșel încrederea pe care mi-o acorzi. Mă rog din adâncul sufletului meu să mă ții departe chiar și de cel mai mic păcat.

Fie-ți milă de mine, păcătosul, și veghează-mi gândurile să nu greșesc. Călăuzește-mă să merg mereu pe calea Ta, să-Ți urmez lumina, să-Ți ascult sfatul și să-Ți urmez exemplul. Mă închin Ție și Te rog să-mi ierți slăbiciunile lumești. Ating picioarele sfinte ale lui Iisus răstignit, Îi privesc rănile și am încredere că sângele lui neprețuit nu s-a scurs în zadar. Te implor, Duh Sfânt, alungă-mi slăbiciunile, ține bolile departe de mine, ca să Te pot slăvi, acum, pururea și în vecii vecilor.

PUBLICITATE

Amin.

O, Doamne Iisuse Hristoase! Tu ai promis, înainte de a Te înălța la Ceruri, că vei trimite Duhul Sfânt să-Ți termine lucrarea pământească, prin sufletele Apostolilor și Discipolilor Tăi. Coboară Duhul Sfânt și asupra mea, să-mi împlinească sufletul. Să pot și eu să am parte de milostenia și de iubirea Ta.

Dă-mi, Doamne, înțelepciunea de a trece cu vederea lucrurile mărunte din această lume și de a mă dedica vieții întru credință. Dă-mi înțelegere și luminează-mi mintea să găsesc calea adevărului divin.

Dă-mi sănătate și bucurie, ca să te pot venera pe veci. Ajută-mă să trec peste toate obstacolele care-mi ies în cale și dă-mi dorința de a cunoaște tot mai mult. Amin”.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close