Religie

Crestinii din China, uniti in rugaciune pentru stoparea raspandirii coronavirusului: „Avem incredere in Dumnezeu”

Crestinii din China – Epidemia de coranavirus din China se raspandeste cu repeziciune in toata tara si a provocat frica in randul populatiei. Crestinii inalta rugaciuni pentru a opri raspandirea bolii.

Organizatia Barnabas Fund a publicat o scrisoare a unui crestin care descrie situatia din localitatile din apropierea orasului Wuhan, unde a aparut focarul coronavirusului din China.

Crestinii din China, uniti in rugaciune

Potrivit autorului, care are rude ce locuiesc in apropierea orasului Wuhan, gravitatea focarului i-a determinat pe crestini sa se mobilizeze in rugaciune si sa ceara ajutor crestinilor din China si din lume pentru a se ruga impreuna cu ei.

PUBLICITATE

„In ceea ce priveste situatia din China, aceasta este foarte ingrijoratoare. Oamenii se tem. Aproximativ 11 milioane de oameni sunt in carantina. Multe videoclipuri circula pe internet, aratand oameni cazuti pe strazi, magazine goale, spitale pline de oameni disperati care urla, cadavre acoperite pe coridoarele spitalului …”, a spus el.

Potrivit scrisorii, medicii sunt neputinciosi in fata dezastrului si spun ca exista multe alte persoane infectate si muribunde in afara celor declarate de autoritati.

„Sunt, de asemenea, informatii ca este o penurie de personal medical si medicamente”, se arata in scrisoare. Oamenii se tem sa plece si urmeaza recomandarile de a ramane acasa. „Pe strada, merg doar cu masti. Mastile de unica folosinta si mastile cu filtru au devenit valoroase ca aurul; alte masti sunt pur si simplu inutile”, a spus autorul scrisorii, subliniind ca mastile care ajuta la stoparea raspandirii virusului sunt greu de gasit .

PUBLICITATE

„In timp ce scriam aceasta scrisoare, politia a transmis un mesaj in care se spune ca transportul in orasul nostru a fost restrictionat. Daca cineva se simte rau sau vrea sa paraseasca orasul, trebuie sa sune la un numar special”, continua el.

„Virusul se apropie tot mai mult de noi. Mi-e teama pentru familia mea, dar am incredere in Dumnezeu. Din pacate, orasul Wuhan este la aproximativ 600 km. Nu putem face nimic in acest sens. Nu putem decat sa ne rugam, si sa mentinem igiena”, se consemneaza in scrisoare.

Omul a mai spus ca „am decis, pentru moment, sa anulam intalnirile si sa nu primim oaspeti, pentru a nu risca transmiterea sau contagiunea cu virusul.

„Crestinii din toata China sunt uniti in rugaciune si va invitam, de asemenea, sa va rugati cu noi si pentru noi”, a solicitat el.

Barbatul incheie scrisoarea multumind: „Va multumim pentru sprijin si pentru grija ce ne-o purtati. Slava Domnului pentru tot! Binecuvantari alese!

Sursa: afirmativ.com

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close