Știrea zilei

Numerele anului 2020. Numerologii avertizează, este anul PROVOCĂRILOR!

Anul care vine reprezintă un prag important pentru adepții numerologiei. Începe o decadă în care numărul 2 poartă semnificații puternice, înlocuindu-l pe 1. Iată ce vibrații transmit numerele anului 2020.

Numerele anului 2020, care sunt cele benefice și care sunt problematice!

Semnificațiile mistice, vibrațiile energetice și superstițiile legate de cele două numere 2 și de numărul 4, suma lor, creionează un tablou destul de norocos și benefic pentru anul 2020. Privit din perspectiva astrologilor și a numerologilor, se pare că numerele anului 2020 vor aduce mai multe schimbări pozitive și mai multe beneficii.

De cele mai multe ori, numărul 2 are conotații pozitive, iar numărul 4 vine ca o completare la toate atributele benefice ale lui 2. Anul 2020 este caracterizat numerologic atât prin dualitatea lui 2, cât și de numărul 4 care înseamnă întreg, întregire, complexitate și armonie.

PUBLICITATE

Înainte de toate, însă, numărul 2 este deosebit de puternic în anul 2020, iar numerologii susțin că ne va aduce beneficii, chiar dacă el poate avea și anumite conotații negative.

Ce înseamnă numărul 2 pentru anul care vine

Toți cei care se nasc în 2020, precum și cei care s-au născut în datele de 2, 4 sau 20 și 22 vor fi puternic influențați de vibrațiile acestor numere. Numărul 2 înseamnă două forțe unite, dar și două forțe contrare, însă cele două funcționează după principiul yin și yang, fără să se despartă una de alta. De aceea, dorința de comunicare și de colaborare va fi foarte puternică anul viitor.

Tot ce înseamnă comunicare, pe toate căile, va fi pus în valoare. Relațiile, fie ele reale, dar și virtuale, parteneriatele, cuplurile, legăturile dintre frați și surori vor fi puternic infuențate în mod benefic. Va fi anul în care vom căpăta energie prin puterea celui de lângă care ne susține, fie că este vorba de soț, de tată, de mamă, de o soră sau chiar de o prietenă foarte apropiată.

PUBLICITATE

Totodată, numărul 2 este legat de principiile feminine, de elementul primordial al apei curgătoare și pune accentul pe emoții, spiritualitate, sentimente, pe dezvoltarea interioară și totodată educațională sau profesională. 2020 promite, astfel, să fie un an în care vom descoperi noi resurse interioare și mai multă putere pentru a ne dezvolta personal.

Numărul 4 completează numerele anului 2020

Adunând numerele anului 2020, suma lor este 4, un număr care pune și el accentul pe dezvoltarea spirituală pe care o anunță numărul 2. În noul an, numărul 4 încurajează redescoperirea sinelui și a unor forțe interioare noi, cu care putem face față mult mai bine evenimentelor neprevăzute și situațiilor dificile care vor veni.

Pe de altă parte, 4 încurajează o viață mai organizată, mai multe idei bine planificate, mai multă muncă în propriul folos și proiecte bine gândite. Trebuie luate în serios toate oportunitățile care apar, oricât de mici ar fi. Și trebuie cultivate cu grijă relațiile frumoase cu oamenii care ne apreciază.

Este foarte important, anul viitor, să nu lăsăm proiecte neterminate și să nu abandonăm ideile bune, oricât de greu ar fi să le ducem la capăt. Într-un final, satisfacția lucrurilor bine făcute va fi deosebită. Succesul, nu doar din punct de vedere profesional, ci pe toate sectoarele vieții, ține de pasiune și dedicația cu care ne ocupăm de planurile noastre.

Dragostea, sănătatea, bunăstarea

Toate aceste trei principii nu pot exista în viața noastră decât împreună, împletite. Iar vibrația numerelor din anul 2020 ne ajută să ne protejăm viața personală și să îmbunătățim multe aspecte care au lăsat de dorit în ultimii ani.

Numărul 2, dar și numărul 4 sunt conectate cu armonia și energiile lor, chiar dacă par opuse, ele se completează și se dispersează uniform. Și noi trebuie să urmăm acest model, să găsim activități și resurse care să contrabalanseze stresul, oboseala și sentimentele negative pe care le acumulăm.

Orice activitate care ne relaxează trebuie făcută mai des, mulți dintre noi au nevoie de un program de sport riguros și mulți dintre noi au nevoie de diete sănătoase. Dacă suntem atenți la aceste aspecte și nu lăsăm nicio problemă de sănătate să se agraveze, vibrațiile pozitive ale numerelor ne vor susține să avem mai multă grijă de noi înșine!

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close