Știrea zilei

Andreea Balan, internata de urgenta. Diagnosticul crunt pus de medici

Andreea Balan a ajuns de urgenta la spital. Artista avea dureri abdominale insuportabile. Doctorii i-au pus diagnosticul si are nevoie de operatie cat mai repede posibil. Andreea este internata intr-un spital privat din Bucuresti, unde se afla sub supraveghere.

‘Andreea se afla internata acum, starea ei este stabila. Dar este obligatoriu sa faca o interventie chirurgicala, ce va avea loc cel mai probabil in cursul zilei de maine. Este ok, a trecut printr-o interventie mult mai dificila anul trecut’, a declarat un apropiat al vedetei.

Vedeta a postat un mesaj pe retelele de socializare: ‘Viata iti da cat poti duce’. Aceasta a mers singura la spital, din cauza durerilor groaznice pe care le simtea. In ultimul an, artista a trecut prin incercari grele.

PUBLICITATE

De asemenea era sa-si piarda viata atunci cand a nascut pe cea de-a doua fetita, apoi a venit un divort cu mult scandal. Iata ca sirul ghinioanelor nu s-a incheiat, si, atunci cand credea ca lucrurile s-au asezat frumos in viata ei, a mai primit o lovitura grea de la destin.

Se pare ca artista a fost la un pas de septicemie, iar acesta ar fi motivul pentru care medicii au decis ca este nevoie de interventie chirurgicala, potrivit Cancan.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close