Știrea zilei

George Simion, liderul AUR: „Iohannis e de sase ani la schi si noi murim in spitale”

George Simion a lansat un atas dur impotriva presedintelui Iohannis, dar si a Guvernului. Aflat alaturi de protestatarii care au iesit in centrul Capitalei, a cerut demisia sefului DSU, Raed Arafat, si a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

„Cand erau in opozitie si ei cereau demisia. acum vad ca nu. E voie la proteste doar cand sunt unii in opozitie. Noi suntem opozitia reala a acestui sistem nenorocit si vom lupta pentru a-i da jos pe reprezentatii sistemului mafiot. Banii au fost cheltuiti transparent. Toti ar trebui sa fim aici daca nu vrem sa murim in continuare in spitale. Noi am iesit pentru ca nu iesea nimeni. Vom continua prin toate mijloacele pe care le avem la dispozitie. Cerem demisia ministrului Sanatatii si a domnului Arafat, care e nemuritor si rece. Chiar asa, el schimba guvern dupa guvern, incident dupa incident?

Vrem sa nu mai murim cu zile in spitale. Dupa demisii trebuie restructurat tot acest minister si sa vina specialisti care sa nu fure.

PUBLICITATE

Presedintele Iohannis e de sase ani la schi si noi murim in spitale. Sa dam de pamant cu acesti hoti nenorociti. Isi bat joc de tot ce inseamna Romania”, a spus George Simion.

Ce spuneau protestatarii iesiti in strada

-„Eu vreau sa se respecte legea. S-a intamplat si la Piatra Neamt, o sa se tot intample. Eu le-as spune tuturor sa isi dea demisia”.

PUBLICITATE

-„Nu s-a schimbat nimic de 30 de ani. Vrem sa schimbam ceva. A fost si Colectiv, nu s-a intamplat nimic. Doar si-au dat demisia”.

-„Am venit sa dam acest sitem ticalos jos. De 30 de ani suntem condusi numai de acesti nenorociti”.

-„Copilul meu a murit din cauza doctorilor. Nu au vrut sa se ocupe de el”.

-„Am venit aici sa cer demisia ministrului Sanatatii si demisia lui Raed Arafat. Puteam fi oricare dintre noi acolo. Suntem o tara subdezvoltata, nu avem standarde in spitale si cineva trebuie sa plateasca pentru ceea ce se intampla”.

-„Avem sase victime, dar nicio demisie, nicio explicatie, e inadmisibil ca un ministru al Sanatatii sa nu ofera nicio explicatie cu privire la ce s-a intamplat. Nu am vazut nici macar un bob de empatie”.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close