Știrea zilei

Ce a putut sa faca mama Luizei Melencu la 1 an și 7 luni de la dispariția fetei. E sfâșietor, biata femeie

Cazul Luizei a avut parte de o anchetă tardivă. Fata a dispărut în data de 14 aprilie și, târziu după 25 iulie, în urma telefonului dat de Alexandra Măceșanu, calvarul a venit în atenția oamenilor legii. Un presupus criminal desăvârșit sau niște autorități incapabile? Românii pun asta în balanță din vara anului 2019. A trecut un an și șapte luni de când prima victimă a inculpatului în cazul Caracal a dispărut fără urmă.

1 an și 7 luni de la dispariția Luizei. Mama ei, sfâșiată de dor, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare
Telefonul Luizei a mai sunat încă cinci ore de la ultima convorbire, în data de 14 aprilie 2019, apoi a fost închis. Nimeni nu știe cum a dispărut. Bunicii, speriați, aveau presentimentul că ceva rău s-a întâmplat. Mama Luizei, neștiind nimic despre fata ei, revine imediat în țară. Au anunțat Poliția, înainte ca părintele fetei să ajungă în România.

„Au luat declarații și ne-au zis după că fata e tânără, că poate a plecat, că poate s-a căsătorit”, povestește bunicul tinerei.

PUBLICITATE

Iureșul s-a declanșat după telefonul dat de Alexandra Măceșanu la 112, în ziua de 25 aprilie, când a reclamat că a fost sechestrată și violată de un bărbat. Cazul Luizei a fost legat ulterior de cel al Alexandrei, semnele descoperite de autorități arătând că a avut același călău.

Familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu nu cred că fetele au fost ucise de Gheorghe Dincă. Mulți suspectează că inculpatul minte pentru a acoperi o rețea de trafic de persoane, un fenomen răspândit în România, și că procurorii care au lucrat la dispariția Alexandrei au întârziat intenționat raidul asupra proprietății lui Dincă.

Familia Melencu nu a dorit nici astăzi să primească certificatul de deces al Luizei, susținând în continuare că ea trăiește. Deunăzi, la împlinirea a un an și șapte luni de la dispariția fetei, mama ei, Monica Melencu, a scris pe internet un mesaj de jale.

PUBLICITATE

Mesajul Monicăi Melencu

„Cu 1 an și 7 luni în urmă, acest șacal te-a răpit lăsând în urmă numai suferință. Suferința cea mare pentru voi au provocat-o instituțiile statului. Luiza, îngerul meu, oriunde ai fi, Dumnezeu să-ți dea putere să scapi din mâinile șacalilor care te-au vândut. E mult, dar sper ca Dumnezeu să facă o minune și pentru tine, suflet blând. Te iubesc, Lulu meu”, a scris Monica Melencu pe contul de Facebook.

Bunicul Luizei, detalii de la judecată

„Dincă e acelaşi arogant, cu tupeu şi nesimţire. Voia să citească din nou dosarul, iar judecătoarea i-a explicat că nu mai are ce să citească, ultima oară a semnat că se documentase, că studiase dosarul”, a povestit bunicul Luizei Melencu la România TV, scrie Știri din lume.ro.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close