Știrea zilei

Raed Arafat, scandal urias: “Nesimtitul de Arafat… DEMIS, ca onoare nu cred ca ai, ca sa iti prezinti o DEMISIE de bun simt”

Luis Lazarus a lansat, sambata, pe Facebook un atac dur la adresa sefului DSU, doctorul Raed Arafat. Acesta il intreaba in termeni duri cine raspunde pentru situatia de la Piatra Neamt.

Iata mesajul integral:

“Nesimtitul de Arafat … are vreo responsabilitate pentru mortii “noului Colectiv”, din seara asta, de la Piatra Neamt??? Inca 10 (zece) vieti, zece oameni, zece destine, zece familii distruse, pentru care … cine raspunde ARAFAT???

PUBLICITATE

Spune bai!!! Cine raspunde??? Voi trebuia sa ii salvati pe oamenii astia de Covid, ca asta spui, latrau penibil, pe televiziuni, de dimineata pana seara si de fapt voi i-ati omorat intr-un … incediu !!!

Cati bani ati cheltuit in spitalele din Romania, in ATI, in asa-zisele imbunatatiri, protectii, atentii, smecherii, in pandemie?? 1 (un) miliard de euro??? Si cum se face ca ia foc tocmai … ATI-ul unui spital Covid??? Dupa atatia bani cheltuiti!!!

Si inca o chestiune Arahat : in loc sa te vad iar, cu tupeul cunoscut, lafaindu-te pe televiziuni, cum ai facut si la Colectiv, as vrea sa te vad DEMIS, ca onoare nu cred ca ai, ca sa iti prezinti o DEMISIE de bun simt!!!

PUBLICITATE

Ponta a plecat la Colectiv!!! Acum cine pleaca si cine raspunde??? Arafatu’ , ministrul sanatatii Tataru, tot guvernul??? Astept reactii rapide!!! Cand oamenii mor, din vina voastra, voi trebuie sa raspundeti!!!”, a scros Luis Lazarus pe pagina sa de Facebook.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close