Monden

Ilie Năstase, reacție deplasată la o poză a Ioanei Simion: “Ai trecut și tu prin patul lui?”

Ilie Năstase este o persoană geloasă, chiar dacă se află în plin proces de divorț cu Ioana Simion. Fostul număr mondial în tenis a lăsat un comentariu ieșit din comun la o poză publicată de cea de-a cincea soție, potrivit fanatik.ro

Omul de afaceri nu s-a putut abține când soția sa le-a arătat tuturor buchetul de flori imens primit recent. Este vorba de sute de trandafiri de culoare albă, în mijlocul fiind unul mai special, care este mov, după cum se poate observa și din postarea brunetei.

Internauții au apreciat în număr foarte mare poza, unul dintre el fiind de părere că florile vin din partea lui Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei Simion. De aici și până la scandal a fost numai un pas, Ilie Năstase reacționând foarte urât.

PUBLICITATE

Ilie Năstase, gelos pe Ioana Simion? Cum a reacționat sportivul la o postare
Ilie Năstase a lăsat o replică deplasată pe pagina de Facebook a actualei sale soții. Tăios și dur, afaceristul i-a răspuns fanei care l-a adus în discuție pe Nick Rădoi. Comentariul i-a lăsat pe toți uimiți, mai ales că toată lumea știe că sunt la un pas de separare.

„De unde știi? Ai trecut și tu prin patul lui, să primești diamante și cereri în căsătorie?”, a scris fostul jucător de tenis în mediul virtual.

Ioana Simion a fost pe fază și deranjată de atitudinea soțului ei a șters comentariul, semn că nu i-a fost deloc pe plac ieșirea lui Ilie Năstase. Constănțeanca a încercat să aplaneze conflictul și să nu dea apă la moară celor doi bărbați.

PUBLICITATE

Ioana Simion vrea să fie liberă. Bruneta așteaptă să divorțeze
Frumoasa brunetă încearcă să aibă o relație amiabilă cu Ilie Năstase, deși la începutul lunii martie a mers la judecătorie pentru desfacerea căsătoriei. Mai mult decât atât, cei doi au petrecut sărbătorile de Paște împreună, la Constanța.

Omul de afaceri a fost primit cu brațele deschise de familia soției sale, care nu este deloc străină de ieșirile necontrolate sau de bătaia încasată de vedetă în luna ianuarie.

Ioana Simion nu traversează o perioadă tocmai ușoară, însă își dorește liniște, de aceea a și intentat actele de divorț. Fiecare va rămâne cu bunurile avute înainte de căsătorie pentru că nu au foarte multe lucruri de împărțit.

„Atunci când într-o căsnicie se ajunge în postura asta, lucrurile capătă inevitabil anumite aspecte pe care nu le mai pot rezolva exclusiv soții.

Dar e posibil ca lucrurile să se rezolve și să redevin o femeie singură. O femeie singură poate fi și o femeie liberă, desigur!

Nu mai cred în căsătorie. Nu știu dacă am să mă mai recăsătoresc sau nu, tot ce știu e vreau să duc o viață liniștită și cât mai fericită!”, spunea Ioana Simion în urmă cu câteva luni.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close