MondenSocial

Dan Bittman crede că Andreea Esca şi-a înscenat infecția cu COVID: ”Nu e nimic adevărat acolo”

Dan Bittman s-a declarat în nenumărate rânduri nemulțumit de măsurile luate de Guvern pentru stoparea răspândirii cazurilor de COVID la noi în țară.

Spre exemplu, de această dată, solistul a spus că nu crede că Andreea Esca a fost infectată cu SARS-CoV-2, punând totul pe seama conspiraţiilor care circulă de luni bune, conform cărora artiştii şi influencerii ar fi plătiţi ca să afirme că s-au îmbolnăvit.

”S-au căutat atâtea şi atâtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor… Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu aşa se trece şi nu aşa se revine la ştiri, veselă şi ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem”, a declarat Dan Bittman într-o intervenție online cu Mădălin Ionescu.

PUBLICITATE

”Virusul nu cred că se poate vindeca cu panică”

”Virusul nu cred că se poate vindeca cu panică. Aş veni cu un alt mesaj, nu cu mesajele desuete plătite de guvern: ca să ce? Ca să purtăm mască? Închid pieţele? Eu mă mir că opoziţia asta slabă a reuşit cât de cât să mai blocheze ceva, adică închiderea pieţelor”, a spus Bittman în live-ul realizat de Mădălin Ionescu. Cu lingura cu care îţi iei măsline de la supermarket, poţi să te infectezi mai uşor decât în piaţă”, a mai spus Dan Bittman.

Nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID

PUBLICITATE

Artistul a ţinut să explice că nu se află în extrema coronascepticilor care neagă existenţa unui pericol real.

”M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri, cea cu fără botniță șamd. Vreau să spun de la bun început – cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol”.

Nu dau lecţii, ci sfaturi

Dan Bitman s-a arătat nedumerit, asemeni multor altora, de dubla măsură aplicată de guvernanţi referitor la regulile de protecţie în pandemie.

“Poate că unele măsuri au fost bune, dar ceea ce mă frapează pe mine este că în timp mie mi se punea să stau liniștit în casă – și chiar am stat, fiindcă respect regulile acestei țări – Guvernul sau, mă rog, forțele cu ghilimele de rigoare îmi organizau cel mai mare exod românesc organizat vreodată, 80.000 de muncitori până la urmă într-o săptămână, două plecați cu avioane, cu transporturi, în timp ce noaptea era interzis să se meargă prin România, (…) în Germania la cules de sparanghel. Așa că, iertați-mă, e un sfat doar, eu nu pot decât să sfătuiesc Guvernul, că nu le dau eu lecții, nu sunt politician, dar măcar când luați o măsură, luați-o pentru toată țara. Nu pot unii să fie cu COVID și alții fără, unii să stea în casă și alții să stea unde vor ei, adică fiți coerenți.”, a explicat Dan Bittman.

“Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante”
“Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii.

Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, a fost declarația șocantă a lui Dan Bittman.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close