Știrea zilei

Monica Pop, despre măsurile de relaxare și certificatele de vaccinare: “O mare greșeală medicală”

Monica Pop critică certificatele de vaccinare și condiționarea participării la evenimente doar a persoanelor imunizate. Ea le consideră “o mare greșeală medicală”. Medicul a precizat că persoanele vaccinate nu sunt ferite de virus, ci vor dezvolta doar o formă mai ușoară a bolii, potrivit antena3.ro

Medicul Monica Pop a explicat, în mai multe rânduri, că persoanele vaccinate pot transmite boala, ele fiind doar ferite de formele mai agresive ale COVID-19.

“Este o foarte mare greșeală medicală și vă spun și de ce. În primul rând, știe toată lumea lucrul acesta. Vaccinați nu înseamnă că nu pot infecta. Vaccinații pot fi infectați oricând și din ce știu eu peste 35 de mii de vaccinați s-au infectat.

PUBLICITATE

Vaccinarea nu are nimic cu răspândirea virusului. Deci încă o dată vă spun că un vaccinat se poate îmbolnăvi și poate răspândi boala”, a explicat dr. Monica Pop.

Monica Pop: “Sunt foarte mulți vaccinați care s-au îmbolnăvit”
Totodată, medicul a reamintit că există persoane care s-au îmbolnăvit de COVID-19, în ciuda faptului că s-au vaccinat.

“Sunt foarte mulți vaccinați care s-au îmbolnăvit și atunci eu consider că certificatul de vaccinare este totalmente inutil pentru a participa la spectacole atâta timp cât orice fel de vaccinat poate fi bolnav. El prezintă la intrare certificatul de vaccin, dar el e bolnav și răspândește virusul tuturor din sală. Deci după părerea mea certificatul de vaccinare nu are ce căuta”, a adăugat ea, potrivit Dcnews.ro.

PUBLICITATE

Medicul Monica Pop a făcut referire la evenimentele culturale organizate doar cu participarea persoanelor vaccinate, dar și la propunerea de organizare a evenimentelor private cu un număr nelimitat de participanți, doar dacă toți cei prezenți sunt vaccinați anti-COVID.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close