Știrea zilei

Drama neștiută a lui Aurelian Temișan. În spatele zâmbetului se ascunde o suferință grea

Aurelian Temișan este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Mereu vesel și cu zâmbetul pe buze, cântărețul dă de înțeles de fiecare dată că are cea mai fericită viață. Din păcate, însă, juratul de la Te cunosc de undeva duce cu el o suferință ascunsă.

Aurelian Temișan a trecut printr-o dramă fără margini

Aurelian Temișan este iubit și îndrăgit de o țară întreagă. Se bucură de celebritate, de o familie superbă și are, practic, viața la care a visat dintotdeauna.

PUBLICITATE

Cu toate astea, artistul a trecut în urmă cu mai mulți ani printr-o dramă teribilă, de care a ales să vorbească doar foarte rar. Puțini sunt cei care știu, însă chiar în luna martie, în urmă cu șapte ani, artistul l-a pierdut pe cel mai important bărbat din viața sa.

Tatăl lui Aurelian Temișan a murit la vârsta de 66 de ani din cauza unor probleme cardiace. Vestea a venit ca un trăsnet pentru îndrăgitul artist, care a avut o relație superbă cu părintele său.

Tatăl juratului de la Te cunosc de undeva a fost și el tot cântăreț, însă nu a fost atât de cunoscut precum fiul său, deși a reușit să urce pe aceeași scenă cu nume mari ale muzicii românești, cum ar fi Dan Sătaru sau Puiu Călinescu.

PUBLICITATE

Pentru că nu și-a urmat mai mult cariera, părintele lui Aurelian Temișan a visat ca fiul lui să-i calce pe urme, astfel că el a fost cel care l-a îndrumat să aleagă muzica, după ce i-a simțit talentul.

‘La 17 ani, fără să mă întrebe nimic, tata m-a luat de mână, m-a dus la București și m-a înscris la concursul de preselecție pentru festivalul Mamaia. Din 300 de copii, în festival am intrat 26: 11 baieți și 15 fete. Iar eu am luat Premiul Tinereții”, a declarat Aurelian Temișan într-un interviu pentru Formula AS, în urmă cu mai mulți ani.

Monica Davidescu, umărul de sprijin pentru juratul de la Te cunosc de undeva, în lupta cu suferința

Acestea nu au fost singurele clipe grele pentru Aurelian Temișan, pentru că la doar un an de când și-a pierdut tatăl, mama artistului a plecat și ea. Dispariția lor a lăsat un gol imens în sufletul lui Aurelian Temișan, însă, cu toate astea, el a reușit să meargă mai departe.

Cea care i-a fost mereu alături și l-a sprijinit neîncetat a fost Monica Davidescu, frumoasa lui soție. De altfel, aceasta chiar declara, în urmă cu mai mulți ani, despre cât de greu le-a fost amândurora să treacă peste durerea pierderii părinților, mai ales că, de fiecare dată când au urcat pe scenă, au fost nevoiți să uite de lacrimile din suflet și să se dedice publicului.

“Din păcate am fost de prea multe ori în cimitir conducând pe ultimul drum persoane dragi. Noi, ca artiști, avem datoria de a fi pe scenă. În ziua în care a murit tatăl meu, am jucat și prima replică a fost: ‘Papa, sunt fericită să te vad’. Nu-mi rețin lacrimile retrăind emoția acelei zile. Când a murit mama lui Aurelian, amândoi am avut premieră oficială la teatru. Când a murit tatăl său eram tot împreună la filmare, în Polonia”, a spus Monica Davidescu, în urmă cu ceva timp.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close