Știrea zilei

Corina Ichim, medic roman in Marea Britanie, este unul dintre primii romani care s-au vaccinat anti-Covid

Corina Ichim, un medic roman din Marea Britanie s-a vaccinat anti-Covid si a spus ca nu a avut niciun efect advers. In acest context, medicul a transmis un mesaj de incredere in produsul Pfizer-BioNTech.

Corina Ichim este chirurg in Marea Britanie si a fost vaccinata cu prima doza din vaccinul Pfizer-BioNTech in data de 12 decembrie. La 48 de ore de la vaccinare, femeia a spus ca nu a avut niciun efect advers.

Astfel, medicul a facut un apel ca vaccinarea este solutia pentru a scadea incidenta transmiterii virusului si revenirea la o viata normala.

PUBLICITATE

“Sper sa va conving ca merita consideratie si sa contrazic zvonurile mincinoase de campanie negativa. Vaccinul va fi cu adevarat eficient daca il facem cu totii si scadem incidenta transmiterii virusului.”, a scris Corina pe Facebook.

Marea Britanie a acordat autorizatie de urgenta pentru vaccinul impotriva COVID-19, de la Pfizer, inaintea Statelor Unite pentru a deveni prima tara occidentala care permite vaccinarea in masa impotriva virusului care a ucis peste 1,4 milioane de oameni din intreaga lume.

Vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech a fost aprobat de urgenta la inceputul lunii decembrie, de autoritatile britanice.

PUBLICITATE

O femeie de 90 de ani a devenit prima persoana din lume care a primit vaccinul impotriva coronavirusului.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close