Monden

Mirabela Dauer are probleme de sănătate, după ce a ținut o dietă strictă

Mirabela Dauer a avut parte de probleme de sănătate, după ce a ținut o dietă strictă, celebră. Din cauza regimului pe care l-a ținut, artista s-a ales cu probleme la rinichi, potrivit ciao.ro

După ce a ținut un regim strict, Mirabela Dauer s-a ales cu probleme de sănătate, iar prietena sa bună, Marina Almășan, a simțit nevoia să tragă un semnal de alarmă vis-a-vis de această chestiune. Vedeta mărturisește că regimul Dukan, pe care Mirabela l-a ținut timp de șase luni de zile, i-a cauzat probleme.

„Printre cei care au ce spune și știu ce spun, amicul meu Cristi Mărgărit, se referea, ca de obicei, la diete. Suspiciunile Mirabelei, în puținele sale interviuri, numeau ca principal vinovat al dificilei sale probleme de sănătate, dieta Dukan, pe care o urmase câteva luni. „Dukan îți distruge organismul”, spunea Mărgărit. „Dukan te poate aduce chiar la cancere”. Mă simt ușor vinovată. La pachet, sper, cu alte câteva milioane de oameni.

PUBLICITATE

Căci Mirabela, dacă a urmat dieta cu pricina, dacă i-a respectat regulile nemiloase, dacă s-a înfometat săptămâni în șir, chinuindu-se să o ducă la bun sfârșit, a făcut-o pentru noi. Pentru noi, cei ce o iubim și o așteptăm cu bucurie pe scenele noastre, în emisiunile noastre, în sălile de concerte, în sufrageriile friguroase de bloc în care ne-o aduce televizorul.

Și da, pentru noi, Mirabela – ghemotocul acesta mic, plămădit din suflet, nu a vrut decât să arate bine, să își păstreze tinerețea veșnică, să înlăture obstacolul kilogramelor în exces, care la cineva micuț-micuț devine mult mai supărător […]. Mirabela, draga de ea, n-a făcut-o pentru ea. A făcut-o pentru noi. De dragul nostru și…iertați-mă că vă spun, de FRICA noastră! Ca să nu ajungem să strâmbam din nas când o vedem.

Ca să nu ne iasă pe gură nemiloasele vorbe, cu care obișnuim să ne punem la zid artiștii, împușcându-i înainte de vreme, ca să nu audă spunându-i-se pe la spate „Vai, ce a îmbătrânit”, „Vai, ce grasă e!”, „Vai, ce rău arată!”. Ca să o „lăsăm” să ne cânte cât mai mult timp cu putință”, a notat Marina Almășan pe blogul ei, Femeide10.ro.

PUBLICITATE

Pe de altă parte, Mirabela Dauer a mărturisit că, după șase luni de ținut dieta respectivă, s-a trezit cu probleme de sănătate.

„Eu nu țin nicio dietă. Am ținut, m-am săturat de diete. Nu au avut efect. Am ținut tot ce exista, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am ținut 6 luni Dukan. N-am ajuns la spital, pentru că am avut norocul să am lângă mine prieteni buni care au zis Gata!, pentru că nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Prea multe proteine multe, eu și așa sunt mâncătoare de carne”, spunea artista pentru Wowbiz.

Ce pensie are Mirabela Dauer după 58 de ani de muncă
Mirabela Dauer a ajuns la vârsta de 73 de ani și se poate mândri cu zeci de ani de carieră: cântăreața are 58 de ani de muncă! Însă, artista nu se poate lăuda cu o pensie prea mare, căci nici măcar o mie de lei nu încasa lunar în urmă cu ceva timp. Mirabela Dauer avea o pensie de 760 de lei, așa cum declara în trecut, însă mărturisea la momentul respectiv că nu se plânge deloc.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită”, spunea Mirabela Dauer în urmă cu ceva timp despre câți bani încasează lunar din pensie.

După ceva timp, Mirabelei Dauer i-a crescut pensie, ajungând la o sumă lunară de aproximativ 1300 de lei, arată Cancan.

„Am avut o pensie de doi bani, dar domnul Ponta – mă rog în fiecare zi pentru sănătatea lui – este singurul care s-a gândit la artiști și ne-a ridicat pensia. Datorită acestei pensii de merit, am putut să îmi plătesc spitalul. Nu este imensă, nu o car cu sacul, dar datorită acestei pensii eu am putut să plătesc analizele. Îi mulțumesc dimineața, la prânz și seara pentru că am putut fără să cerșesc!”, a spus Mirabela Dauer.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close