Știrea zilei

Sfârșitul pandemiei e aproape! Bill Gates tocmai a dat cea mai importantă veste

Bill Gates vine cu o serie de previziuni despre pandemia de COVID. Miliardarul a vorbit și despre purtatul măștii. Miliardarul a dat detalii explozive despre ceea ce urmează.

Bill Gates anunță că sfârșitul pandemiei e aproape. Miliardarul a vorbit și despre purtatul măștii. În opinia sa, acest sistem de protecție a devenit un subiect politizat. Gates a susținut spus că, deși finalul pandemiei este aproape, ar trebui să purtăm mască de protecție în continuare.

Miliardarul a dat o serie de detalii despre ceea ce va urma. Bill Gates a spus într-un interviu că purtatul măștii de protecție este similar cu purtatul pantalonilor, relatează Express.co.uk.

PUBLICITATE

„Nu mi se pare că a purta mască este așa o mare problemă. Adică, le cerem oamenilor să poarte pantaloni. De ce purtarea măștii a fost politizată?”, a spus Bill Gates.

Bill Gates spune că fiecare zi rămâne tragică
„Masca ajută foarte mult. Deși suntem aproape de finalul pandemiei, fiecare zi rămâne tragică”, a adăugat Bill Gates. Miliardarul a comentat și răspunsul SUA în fața pandemiei de coronavirus. În opinia sa, acesta a fost „slab”.

Trebuie subliniat că cel mai cunoscut miliardar al lumii a criticat modul în care SUA a gestionat pandemia de coronavirus, Gates a lăudat administrația Trump pentru finanțarea cercetării și dezvoltării de vaccinuri derulate prin intermediul proiectului Operation Warp Speed.

PUBLICITATE

„Am finanțat foarte mult tot acest proces de producție de vaccin. Patru din primele cinci vaccinuri au fost finanțate de BARDA – sector public SUA. Și asta ne demonstrează că ne apropiem de final. Vaccinurile acestea sunt adevărate miracole. Mulțumesc lui Dumnezeu că sectorul privat a scos-o la capăt, primind bani de la Guvern”, a explicat Bill Gates.

Acțiunile cu care a dat lovitura în plină pandemie
Gates a donat 1,75 de miliarde de dolari prin intermediul fundației sale pentru a ajuta dezvoltarea de vaccinuri și tratamente anti-COVID.

Trebuie spus și că în contextul în care se pune din ce în ce mai mult accent pe salvarea mediului înconjurător și pe reducerea poluării, miliardarul american a decis să investească în acest sens. Firme sponsorizate de către Robert Downey Jr. și Bill Gates se alătură investitorilor într-o acțiune masivă de susținere a companiei Turntide Technologies. Aceasta susține că deține următoarea mare inovație în domeniul schimbării climatice.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close