SocialȘtirea zilei

Doliu in televiziunea din Romania. S-a stins din viata la doar 46 de ani

Doliu in televiziunea romaneasca. Din pacate, a incetat din viata la doar 46 de ani. Potrivit ultimelor informatii, un angajat din regia tehnica a televiziunii Realitatea Plus a decedat din cauza COVID- 19.

Haralambie Stanutiu avea doar 46 de ani si doi copii. Barbatul se afla internat la Institutul „Matei Bals”, sectia de Terapie Intensiva. Dupa o lupta grea de cateva saptamani cu virusul ucigas, inima a cedat.

Doliu in televiziunea din Romania. S-a stins din viata la doar 46 de ani

PUBLICITATE

Anuntul a fost facut chiar de Realitatea Plus care a transmis totodata condoleante familiei si celor apropiati.

„Anuntam cu regret trecerea in nefiinta a colegului nostru Haralambie Stanutiu, dupa cateva saptamani de lupta cu un virus necrutator. Transmitem condoleante familiei si suntem alaturi de ei pentru pierderea suferita”, transmite Realitatea Plus.

Totodata, sursa citata a mai precizat faptul ca aceasta pierdere nu este una de neglijat, avand in vedere ca nu a fost pierdut un simplu coleg ci ”un membru al familiei Realitatea”.

PUBLICITATE

Medicii au facut totul, dar in zadar.

”Nu consideram ca am pierdut doar un coleg, ci un membru al familiei Realitatea. Din pacate, cu tot efortul facut de medicii de la Spitalul Matei Bals de a-l salva, acesta ne-a parasit in cursul zilei de ieri, indurerand familia, cunoscutii si intreaga echipa Realitatea Plus.

A fost prezent la toate evenimentele importante transmise de televiziunea noastra, era un om vesel, plin de viata. Ne vom aminti mereu cu drag de el.

Drum lin, Bebe!

Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, mai transmite Realitatea PLUS.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close