Știrea zilei

Tătaru, anunț important de ultimă oră: ”Nu luăm în calcul carantinarea Bucureștiului”

Nelu Tătaru a anunţat noi schimbări majore despre felul în care vor fi tratate cazurile de asimptomatici. Aceştia nu vor mai fi trataţi la spital, iar cei cu comorbidităţi vor fi monitorizaţi acasă, iar medicii de familii vor fi implicaţi mai mult decât până acum. De altfel, ministrul Sănătăţii a spus că nu se ia în calcul carantinarea Bucureştiului.

Nelu Tătaru a făcut duminică un anunţ extrem de important, în contextul numărului crescut de infectări cu noul coronavirus.

Ministrul Sănătăţii a anunţat că deocamdată nu este în discuţie ca Bucureştiul să fie carantinat.

PUBLICITATE

“Se merge strict pe acele măsuri locale, dar şi măsuri restrictive în vederea scăderii numărului de cazuri noi prin scăderea transmiterii.

În contextul în care vom avea o transmitere liberă accentuată cu o creştere exponenţială a numărului de cazuri se vor lua şi alte decizii

Deocamdată nu avem în discuţie carantinarea Bucureştiului (…) Să ne închidem o lună? Sunt specialiști care spun că ar trebuie să ne închidem două luni!

PUBLICITATE

Din punctul meu de vedere, ar trebui să respectăm niște restricții pe care le-am impus încă de la începutul acestei pandemii și să ne gândim la cei de lângă noi care nu mai sunt din cauza acestei pandemii, să ne gândim la cei care suferă și să ne gândim la un corp medical care sunt aceiași de la începutul acestei pandemii și merg în continuare.

Nelu Tătaru: Asimtomaticii vor fi evaluaţi la domiciliu!

Țin să le mulțumesc încă o dată pentru acest lucru. Suntem împreună, suntem acolo și sper că cei care furnizează aceste cazuri care înainte de ajunge în spital nu cred în aceste cazuri, să își reașeze un pic atitudinea cât și discursul (…)

În acest moment suntem pe o creştere progresivă. În anumite localităţi deja a început să fie creştere exponenţială!
Acolo se vor lua decizii un pic mai drastice. Noi vorbeam foarte mult acum trei luni de 2.800 de cazuri pe zi. Putem ajunge la aceste cazuri nerespectând nimic.”, a declarat ministrul Nelu Tătaru.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close