Monden

Cine este mama lui Stefan Banica Jr. Putini oameni stiu asta despre el

Toata lumea ii stie pe Stefan Banica Jr. si pe tatal acestuia, marele Stefan Banica, dar mama juniorului este o prezenta discreta in spatiul public. Apare destul de rar la evenimente. Femeia a lucrat ca ziarista la Agerpres.

Actorul Stefan Banica Senior, a fost casatorit de doua ori, iar prima sa sotie a fost jurnalista Sanda Vlad-Liteanu. Aceasta este mama lui Stefan Banica Jr. Artistul a crescut alaturi de cei doi parinti si de bunicul matern, Radu Vlad Liteanu.

De ziua lui Stefan Banica Jr. reporterii Antenei 1 au mers acasa la Sanda Liteanu .

PUBLICITATE

Femeia si-a exprimat admiratia, „cum ar fi facut-o si regretatul actor Stefan Banica„.

„Tu stii cat de mandra sunt de tine, cum ar fi fost de altfel si tatal tau”

PUBLICITATE

„Sper sa-ti fac o surpriza placuta, mai ales ca astazi este ziua ta si nu pot decat sa te laud – ceea ce nu se intampla prea des. Glumesc! Tu stii cat de mandra sunt de tine, cum ar fi fost de altfel si tatal tau, ca fiu iubitor ce esti si pentru cariera frumoasa pe care ti-ai construit-o singur prin munca, talent si perseverenta si astazi esti un artist iubit si apreciat de toata lumea. Inclinatiile tale artistice s-au aratat foarte devreme”, a spus distinsa doamna Liteanu despre fiul sau, care ieri a implinit 51 de ani.

Ce spune Sanda Liteanu despre copilul Stefan Banica Jr.

„Cand aveai zece luni erai fascinat de melodia „Delilah” pe care o canta Tom Jones si era in mare voga atunci. Pe la 4 ani, aveai in repertoriu „Giconda se marita”, un hit al tatalui tau, iar pe la 7 ani, erai omul-orchestra, care improvizai tot felul de instrumente si cantai.”

„Anii au trecut, poate prea repede si astazi esti un barbat in plina maturitate – sau nu – sot si tata a doi copii reusiti, care vor sa-ti calce pe urme. Sa fii sanatos, in primul rand, sa te bucuri de tot ceea ce ai realizat, sa fii la fel de exigent cu tine insuti si mai putin cu cei din jur si sa-ti acorzi mai mult timp liber, atat tie, cat si familiei care te iubeste. La multi ani, dragul meu! Mama”.

Acum isi ajuta frecvent actuala nora, pe Lavinia Parva, in cresterea celui mai mic nepotel, nascut anul trecut.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close