Știrea zilei

Nadia Comăneci este în doliu! „Dumnezeu să o odihnească în pace”

Nadia Comăneci a pierdut o prietenă apropiată, care s-a stins din viață la doar 52 de ani. Este vorba despre Dianne Durham, prima campioană afro-americană la gimnastică din istoria Statelor Unite ale Americii. Aceasta a fost răpusă de o boală necruțătoare.

Nadia Comăneci a făcut tristul anunț printr-un mesaj postat pe Twitter. Dianne Durham a decedat la vârsta de doar 52 de ani, după ce a pierdut lupta o boală grea.

„Mi-a fost o foarte dragă prietenă și o persoană minunată! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Nadia Comăneci, pe contul său de Twitter, potrivit Cancan.

PUBLICITATE

Dianne Durham a fost una dintre gimnastele care au trecut pe la școala românilor Bela și Marta Karolyi. În 1982 a reușit chiar să devină campioană SUA.. Trei ani mai târziu a fost nevoită să renunțe la cariera sportivă din cauza unei accidentări, dar a rămas în lumea gimnasticii ca arbitru, antrenor și speaker motivațional.

„Dianne a murit în liniște, a fost dragostea vieții mele, s-a dăruit gimnasticii“, a declarat Tom Drahozal, soțul gimnastei, potrivit fanatik.ro

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close