Știrea zilei

ARE LEUCEMIE. Dorian Popa, anunt infiorator la inceput de an

Dorian Popa a postat un mesaj prin care și-a impresionat fanii. Încă de la începutul anului, artistul vrea să fie de ajutor celor aflați la nevoie. O tânără a primit un diagnostic crunt din partea medicilor și are nevoie de sânge. Artistul își îndeamnă fanii să o ajute.

Nu e prima dată când Dorian Popa face astfel de gesturi și se folosește de notorietatea de care are parte pentru a-i ajuta pe cei aflați în suferință. De data aceasta, artistul a postat un mesaj în care își roagă cei peste 2 milioane de urmăritori de pe Instagram să doneze sânge pentru o tânără diagnosticată cu leucemie.

Dorian Popa sare în ajutorul unei tinere diagnosticate cu leucemie

PUBLICITATE

„Alexandra a fost diagnosticată cu leucemie. Are mare nevoie de sânge. Trebuie doar să vă prezentați la Centrul de Transfuzii de pe strada Constantin Caracas din București, să donați și să specificați: Donez Ilie Petruța Alexandra, Institutul de Hematologie Fundeni.

În mod normal nu fac chestii de genul, pentru că știu că sunt șanse mici de feedback. Este vorba despre o colegă de la facultate. Are 23 de an și un băiețel de 2 ani și are nevoie urgentă de sânge”, i-a scris cineva în privat lui Dorian Popa, iar acesta, sensibilizat, a postat imediat textul la secțiunea Instastory.

PUBLICITATE

Dorian Popa, câștiguri impresionante din online
Dorian Popa le-a mărturisit fanilor săi că a reușit să strângă primul milion de euro în urmă cu ceva ani, iar de aduci lucrurile au mers pe o pantă ascendentă.

„Am avut primul milion de euro când mi-am terminat casă. Obiectiv vorbind, cu câștigurile din serial, trupă, și tot ce înseamnă în urmă sunt ani buni de când s-a împlinit primul milion de euro, însă a fost cheltuit în cel mai stupid mod! … Am depășit cu bine această sumă”, a spus Dorian Popa pe canalul său de Youtube.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close