Știrea zilei

Ludovic Orban, anunț de ultimă oră despre renunţarea la măşti

Cum toată lumea vorbește despre cât de greu le este micuților să poarte masca de protecție, Ludovic Orban a făcut un anunț de ultimă oră despre renunţarea măștii pentru copii! Ce a declarat premierul?

În contextul în care cazurile cresc de la o zi alta, nu doar părinții trebuie să se protejeze, ci și copiii, indiferent de vârstă. Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita a declarat că nu este de acord cu purtarea măștilor de protecție în unităţile de învăţământ, lucru ce l-a deranjat foarte tare pe Ludovic Orban. Premierul a făcut un anunț de ultimă oră despre renunţarea la măşti pentru copii!

”Cea mai sigură măsură”

PUBLICITATE

Orban susține că nu poate înțelege de ce, de fiecare dată, trebuie să existe anumite persoane care să instige la nerespectarea regulilor impuse de către autoritățile statului. De asemenea, este o propunere cu care nu este de acord, obiectivul fiind cel de a proteja pe toată lumea de virusul ucigaș.

”E o propunere cu care noi nu suntem de acord. Obiectivul nostru fundamental este acela de a respecta dreptul la educaţie al copiilor şi doi: acela de a proteja sănătatea copiilor şi a cadrelor didactice în cadrul procesului educaţional.”, a declarat el.

”O să-şi asume responsabilitatea îmbolnăvirii?”
Ludovic Orban consideră că astfel de persoane, care instigă la nerespectarea regulilor, ar trebui să-și asume răspunderea pentru îmbolnăvirea copiilor, dar mai ales, pentru îmbolnăvirea membriilor familiei. Premierul îndeamnă pe toată lumea să respecte măsurile impuse și să nu mai aplece urechea.

PUBLICITATE

”După părerea mea o astfel de propunere nu are niciun fundament şi am şi văzut: copiii sunt ascultători, copiii respectă această regulă la şcoală şi nu văd de ce trebuie să existe unii care să instige la nerespectarea acestei reguli. Or să-şi asume ei răspundere pentru îmbolnăvirea copiilor, pentru faptul că odată îmbolnăviţi copiii pot să ducă boala acasă?”, a adăugat premierul.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close