Știrea zilei

Detalii neștiute despre Klaus Iohannis. S-a aflat adevărul despre sora președintelui. Aproape nimeni nu știa asta

Klaus Iohannis este unul dintre cei mai mediatizați oameni din România. La fel și soția sa, Carmen. Nu mulți știu însă că șeful statului are și o soră. Și mai puțin cunosc detalii despre cine ste și cu ce se ocupă aceasta.

Klaus Iohannis este mereu la televizor, în conferințe sau în întâlniri cu liderii politici. Detalii despre acțiunile sale politice apar în fiecare zi. Nu același lucru se poate afirma și despre viața sa privată. În ceea ce privește familia lui Klaus Iohannis, lucrurile care au ajuns în atenția opiniei publice sunt foarte puține.

Nu toți românii știu că președintele României are o soră. Șeful statului este extrem de rezervat când vine vorba despre familia sa. Cu toate acestea, s-a aflat cine sunt părinţii lui, dar şi cine e sora lui.

PUBLICITATE

Klaus Iohannis a dat puține detalii despre cei apropiați lui. El a făcut o serie de dezvăluiri în cartea sa „Pas cu pas”. El a spus cu ce se ocupă părinţii săi înainte de pensionare. A fost momentul în care președintele a vorbit și despre sora sa, Krista. Aceasta are acum 57 de ani, este cu patru ani mai mică decât Klaus Iohannis. Conform informaţiilor apărute, Krista, locuieşte tot în Germania.

Klaus Iohannis a vorbit o singură dată despre familia sa

Părinţii lui Klaus Iohannis sunt Susanne şi Gustav Heinz Johannis. Ei au imigrat ca pensionari după Revoluţia din 1989. Cei doi s-au stabilit în Germania, la Wurzburg. Mama lui Klaus Iohannis, Susanne a lucrat ca asistentă medicală. Tatăl preşedintelui a fost tehnician la o firmă din Sibiu.

PUBLICITATE

„Părinţii mei au plecat prin 92-93; pe atunci deja nu mai locuiam împreună, eu eram căsătorit din 1988, iar ei erau deja pensionari”, a scris Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a susținut că familia sa este atestată în Cisnădie încă din secolul al XVI-lea. Cu toate acestea, când tatăl său l-a înregistrat la naştere funcţionarul de la primărie a refuzat să îi scrie numele cu „J”, aşa cum a fost scris în familia sa de mai bine de cinci sute de ani.

Din 1989 este căsătorit cu Carmen Iohannis, profesoară de limba engleză la Sibiu. Cei doi nu au copii. Cu toate acestea, căsnicia lor este una trainică.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close