Știrea zilei

Cătălin Moroșanu, făcut praf după alegerile locale 2020: „Campionule, m-ai dezamăgit! Te-ai alăturat unui partid de hoți”

Cătălin Moroșanu a candidat din partea PNL pentru postul de consilier județean din partea PNL Galați, la alegerile locale 2020.

Funcțiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi şi cea de primar al municipiului Galaţi au fost câştigate la alegerile locale 2020 de candidaţii PSD, Costel Fotea şi Ionuţ Pucheanu, cu procente de peste 50%.

Fanii au reacționat înainte și după alegeri, mulți dintre admiratori critcându-l pe Moroșanu pentru alianța de partid pe care a făcut-o cu PNL-ul.

PUBLICITATE

Cătălin Moroșanu, certat de prietenii virtuali la alegerile locale 2020
Deși a fost implicat activ în această campanie electorală pentru viitorul orașului Galați și a făcut promisiuni multe în fața oamenilor, din cauza asocierii cu PNL, Cătălin Moroșanu nu a avut nicio șansă de câștig, iar învingător a ieșit PSD-ul.

„Astăzi, am votat la Galați pentru schimbare, pentru deschiderea granițelor acestui județ către noi perspective! Oameni buni, veniți la vot să jucăm într-o finală a schimbării în bine!”, a scris campionul pe Facebook. Din păcate, reacțiile oamenilor nu au fost potrivite și mai mult l-au criticat decât să-l susțină, dovadă stând și rezultatele de la alegerile locale 2020.

Astăzi, am votat la Galați pentru schimbare, pentru deschiderea granițelor acestui județ către noi perspective! Oameni buni, veniți la vot să jucăm într-o finală a schimbării în bine!

PUBLICITATE

Publicată de Catalin Morosanu pe Duminică, 27 septembrie 2020

„ Trebuia să candidezi independent nu să te aliezi acestui partid care a făcut dezastru în cele 9 luni de guvernare. Păcat, fani foarte puțini.”,

„ Respect, campionule! Mă simt onorat că am putut în sfârșit să te văd în carne și oase și chiar să ne “strângem mâinile” (de fapt am bătut pumnul). Băiatul cu tricou roșu de la secția 61.”

„ Dacă ai un coș de mere și multe sunt stricate într-un final și cele bune se vor strica. Este alegerea ta, maestre, indiferent că ne convine nouă sau nu. Dar sper să nu intri în jocurile lor politice. Sper ca oameni că și tine vor schimba ceva. În rest, multă sănătate îți doresc.”

„ Îl cunosc pe Cătălin și familia lui de oameni muncitori, cinstiți și intelectuali! Toți oamenii ca el ar trebui să facem ceva pentru această țară, să avem o opinie, nu să lăsăm hoții și inculții să vândă țara. El a ales Președintele României! Felicitări, Cătălin Morosanu!”

„ La Galați e loc de tras, păcat că te-ai băgat în hora asta sper să nu-ți para rău mai târziu. Succes în ce ți-ai propus și nu uita nici odată de unde ai plecat.”

„ Mai dezamăgit, campionule, și pe mine și pe mulți alti din Galați băieți de calitate ,te-ai băgat în mocirla mincinoșilor.”

„ Cătălin, dacă citeșți comentariile de aici și nu-ți pui măcar un semn de întrebare, e clar. Mulți dintre noi te-am apreciat și dacă acum îți spunem că nu e bine ce faci, ar trebui să stai puțin pe gânduri prietene.”

„ Te-ai alăturat unui partid de hoți, păcat, erau multe altele sau puteai să candidezi că independent, erai mai curat, acum te-ai murdărit deja.”

„ Sunt dezamăgit total. Ce cauți în troaca lor? Păcat!”, au scris fanii pe Facebook.

În luna august, când și-a anunțat candidatura la alegerile locale 2020, pentru funcția de consilier județean, Cătălin Moroșanu susținea că este pregătit pentru lupta electorală. „Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noști, o educație sportivă care trebuie implementată la nivel județean.

E foarte important să explicăm părinților că fiecare copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă știe ce înseamnă concurența, înfrângerea, victoria. Iar uite așa reușim să creștem o națiune puternică și competitivă de la vârstă fragedă.”, declara Cătălin Moroșanu.

Unul dintre cei mai buni luptători români

Cătălin Moroșanu a fost consilier județean din partea PNL la Iași, însă în luna august a început procedura pentru a avea act de identitate în Galați, unde a candidat pentru postul de consilier județean.

Marele sportiv este cunoscut pentru performanța sa ca și kickboxer și pugilist român profesionist la categoria grea și fost jucător de rugby. Cătălin Moroșanu și-a făcut debutul în K1 în anul 2007 la competiția de K1 România 2007, luptând împotriva lui Stefan Leko.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close