Știrea zilei

Maria Cârneci, în lacrimi după ce sotul ei s-a stins! Ce spune artista despre ultima dorință pe care a avut-o bărbatul

Maria Cârneci încă nu și-a revenit după moartea soțului său. Invitată într-o emisiune de televiziune, celebra artistă a vorbit cu lacrimi în ochi despre ultima dorință a celui lângă care și-a petrecut întreaga viață.

Invitată la „Acces Direct de Weekend”, Maria Cârneci povestește că a avut parte de un șoc în momentul în care soțul său s-a stins. Artista povestește faptul că nimic nu mai este la fel, iar acum singurele persoane care îi aduc zâmbetul pe buze sunt nepoatele sale.

„Un an ca o piatră de moară pe sufletul meu. Parcă aștept să intre pe poartă, pentru că atâția ani petrecuți împreună… nu pot să mă gândesc că nu mai vine niciodată și nu-l mai văd. O să încerc să trăiesc fără, dar e greu, pentru că am trăit împreună aproape 40 de ani. Un lucru de care sunt sigură e că viața mea nu va fi niciodată ca înainte. I-am făcut parastatul de un an”, a spus artista.

PUBLICITATE

Artista a povestit și momentul în care s-au cunoscut. Soțul său a fost toată viața director hotelier, iar cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în timp ce ea se cazase la hotel.

„El toată viața a fost director de hotel. Așa ne-am cunoscut, când eram cazată la hotel. Am avut niște socri foarte educați. Ne mai râcâiam, dar din lucruri mărunte, nu consistente și nu privitoare la viețile noastre”, a adăugat Maria Cârneci.

Care a fost ultima dorință a soțului Mariei Cârneci

PUBLICITATE

„Atunci când i-a ieșit sufletul, dacă a regretat sau i-a părut rău de ceva înafară de noi, a fost de nepoate. Înainte cu vreo jumătate de oră a rugat-o pe Anamaria să-i mai arate o dată pe telefon fetele. E dureros ce spun și nu am vrut să împovărez fetele. Ele știu că „tatia” e la Doamne-Doamne și că vine odată”, a declarat cântăreața la „Acces Direct de Weekend”.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close