Știrea zilei

Lovitură grea pentru Mihai Gâdea. Decizia luată de judecători

Lovitură pentru Mihai Gâdea: A pierdut un proces răsunător! Tribunalul București a dat miercuri o decizie prin care îl obligă pe directorul și realizatorul de emisiuni de la Antena 3 la plata unor daune morale.

Lovitură pentru Mihai Gâdea: Tribunalul București îl obligă să plătească daune morale unuia dintre cei mai mai dușmani ai săi.

Contrele și atacurile reciproce din ultimii ani dintre Antena 3 și Gabriel Liiceanu sunt de notorietate.

PUBLICITATE

Lovitură pentru Mihai Gâdea. Daune morale pentru Liiceanu

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea, a pierdut, în solidar cu postul de televiziune pe care îl conduce, procesul deschis împotriva lor de către filosoful Gabriel Liiceanu.

Decizia nu este definitivă, fiind o hotărâre în primă instanță.

PUBLICITATE

Fondul procesului este legat de pentru prejudiciile de imagine pe care Liiceanu le-a suferit în emisiunile televizate ale Antenei 3.

Este vorba despre o soluţie pe fond în procesul având ca obiect acţiune în răspundere delictuală de pe rolul Tribunalului Bucureşti, scrie ziare.com.

Astfel, instanţa a hotărât că Mihai Gâdea şi Antena 3 trebuie să îi plătească daune de 1.000 de euro lui Gabriel Liiceanu.

Laura Codruța Kovesi, motivul atacurilor

”Admite în parte acţiunea. Obligă pârâţii în solidar la plata către reclamant a sumei de 1.000 de euro daune morale. Obligă pârâţii în solidar la plata către reclamant a sumei de 1.000 lei cheltuieli de judecată.

Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare, apel care se va depune sub sancţiunea nulităţii la tribunal. Pronunţată prin grija grefei”, se arată în minuta instanţei, potrivit sursei citate.

Filosoful a fost criticat şi ridiculizat la Antena 3 pentru modul în care a vorbit într-un interviu despre fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

”Kovesi este slujirea”
Întrebat dacă fosta șefă a DNA ar fi fost un bun președinte al României, Liiceanu a răspuns:

”Din plin. Deci v-am răspuns, intrând în scenariul întrebării dvs simple şi provocatoare. Da. M-am gândit cum ar arăta România cu un asemenea om care prin comportamentul ei devine aproape o abstracţie de slujire. Este slujirea.

Totdeauna am visat ca oamenii care ne reprezintă, aleşi de noi şi care sunt chemaţi să ne slujească, sunt slujitorii nostri, am obosit să spun asta, cum ar fi să apară un om care să fie slujirea pură.

Eu nu cred că vrea ceva pentru ea. Este un om format în sosul justiţiei, care spune: legea, legea, legea”, a fost răspunsul lui Gabriel Liiceanu care a stârnit numeroase comentarii ironice, pentru care Antena 3 trebuie acum să plătească.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close