Știrea zilei

RDS RCS oferă asta gratuit abonaților săi începând de azi. Află cum poți beneficia și tu de acest cadou

Veste excelentă pentru toți abonații Digi România. Compania a anunțat că va oferi, începând din 14 decembrie 2020, un cadou celor care le folosesc serviciile. Află până când va fi valabilă oferta.

Cadou de la Digi România pentru abonați, începând din 14 decembrie 2020

A doua jumătate a lunii decembrie vine cu un cadou de care se vor bucura toți abonații Digi România. Compania a anunțat că va oferi clienților Digi TV extraopțiunea 4K gratuit, începând din data de 14 decembrie. Oferta de Crăciun va fi valabilă mai bine de două săptămâni, până pe 31 decembrie 2020.

PUBLICITATE

Pe toată durata celor 17 zile de promoție, abonații Digi România care au un televizor 4K în casă vor putea recepționa la liber posturile de televiziune Digi 4K și Eurosport 4K – acestea fiind, de fapt, singurele canale 4K din grila Digi. Indiferent dacă abonații plătesc un pachet de servicii pentru televiziune analogică sau digital, în cele două săptămâni și jumătate vor recepționa fără probleme canalele 4K.

Sport la cea mai înaltă calitate pentru cei care sunt deja abonați la serviciile companiei

Astfel, în a doua jumătate a lunii decembrie 2020, abonații Digi România vor putea urmări meciuri de fotbal din Champions League, Europa League, LaLiga sau Bundesliga, pe Digi 4K, și evenimente sportive precum Roland Garros, US Open, Turul Franței sau Turul Italiei, pe Eurosport 4K. Prima zi a noului an va marca finalul perioadei în care promția va fi activă. De la 1 ianuarie 2021, cele două canale 4K vor putea fi accesate doar de cei care au extraopțiunea 4K activată. Prețul acesteia este de cinci lei pe lună.

PUBLICITATE

Ofertă imbatabilă la Digi România

Digi România continuă seria ofertelor pentru clienții din România. La începutul lunii decembrie, compania a anunțat o promoție imbatabilă pentru utilizatorii de internet. Ce e și mai important e legat de preț. Practic, nu te costă aproape nimic și poți beneficia imediat dacă ești client Digi | RCS-RDS.

Standardul Wi-Fi 6 este acum disponibil pentru toți cei care vor să beneficieze de un internet performant. Compania pune la dispoziția persoanelor interesate tot ce e nevoie pentru obținerea unor performanțe superioare din acest punct de vedere. Pentru a putea beneficia de varianta upgradată aveți nevoie de un router diferit, pe care vi-l oferă Digi | RCS-RDS. Așa că românii care-și doresc serviciul, dar nu sunt încă abonați Digi România pot face trecerea imediată fără mari eforturi. Se pot abona la Digi | RCS-RDS și vor primi routerul gigabit Wifi6. Prețul pentru custodia aparatului este de doar 5 lei pe lună, iar performanțele obținute sunt infinit mai bune

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close