Știrea zilei

Decizia luată de Vulpița și Viorel de la Acces Direct pentru fetița lor! Veronica a făcut totul public: ”Așa ne-am gândit”

Vulpița și Viorel de la Acces Direct au reușit să ajungă din nou în atenția presei! Decizia luată de soții

Stegaru pentru fetița lor! Veronica a făcut totul public! Tânăra din Blăgești se pregătește să devină din nou mămică!

Când spui Vulpița și Viorel parcă te apucă nostalgia, nu-i așa? Îți vin în minte toate peripețiile soților Stegaru, dar mai ales serialul

PUBLICITATE

de succes în care cei doi au fost protagoniști în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1.

Cu toate că nu au mai apărut pe micile ecrane, tânăra din Blăgești și soțul său nu și-au uitat deloc admiratorii, iar asta nu o spunem doar noi, ci postarea făcută de Veronica pe contul său de Instagram.

Decizia luată de Vulpița și Viorel de la Acces Direct pentru fetița lor! Veronica a făcut totul public
În urmă cu câteva momente, Vulpița a postat o fotografie cu fiica sa și le-a dat mare veste fanilor săi. Se află acasă, la Blăgești, acolo unde s-au gândit să se întoarcă pentru a fi aproape de micuța lor.

PUBLICITATE

Iar asta nu este tot! Tânăra din Blăgești a ținut să le transmită tuturor celor care au susținut-o și urmărit-o că îi pupă, dar mai ales, că îi este tare, tare dor de ei.

”Suntem acasa la Blagesti. Noi așa am gândit sa ne întoarcem acasa. Va pupam pe toți și îmi e dor de voi❤️”, a scris Vulpița pe contul de Instagram.

Unde s-au angajat Vulpița și Viorel

Iar asta nu este tot! Unde mai puneți că soții Stegaru sunt și anagajați și trag din greu pentru a le oferi un trai decent copiilor lor (n.r. Vulpița urmează să nască). Chiar Viorel a declarat că el și soția sa

muncesc la o firmă de curățenie, transmitându-le celor care i-au numit ”leneși” că cei de la firmă sunt

foarte mulțumiți de munca pe care ei o prestează. Și acum e acum! Munca ca munca, dar să știți că și leafa este pe măsură!

De ce spunem asta? Viorel a recunoscut că atât el, cât și Veronica câștigă tare bine la noul lor job.

”Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie.

Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil.

Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, a declarat Viorel Stegaru.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close