Știrea zilei

Doliu in lumea sportului din Romania. A decis sa-si puna capat zilelor la 43 de ani. Dumnezeu sa-l ierte!

Doliu in lumea sportului din Romania. Sergiu Marian, fostul jucator al campioanei CFR Cluj, si-a luat viata, la doar 43 de ani. Anuntul trist despre actualul antrenor a fost facut chiar de feroviari. Sergiu a decedat pe 23 februarie.

“Drum lin spre stele, Sergiu Marian! Fostul jucator al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viata marti, 23 februarie, la doar 43 de ani. In aceste clipe grele, clubul CFR 1907 Cluj transmite sincere condoleante familiei indurerate! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, e mesajul postat de campioni, pe contul oficial de Facebook.

Sotia lui Sergiu Sebastian Marian, Diana Marian, a declarat: “Conditiile in care a murit sotul meu sunt necunoscute”.

PUBLICITATE

Sergiu Marian, fostul jucator de la CFR Cluj si-a pus capat zilelor

Potrivit stiridecluj.ro, Sergiu Marian ar fi fost gasit spanzurat, chiar in casa mamei lui. Politia din Cluj a primit un telefon pe 23 februarie, la ora 11:54, ca un barbat a fost gasit spanzurat. O ambulanta a ajuns imediat la fata locului, dar, chiar daca au fost efectuate manevre de resuscitare, a fost declarat mort.

Ulterior, el a fost transportat la IML Cluj. Deja, oamenii legii au demarat o ancheta prin care sa stabileasca imprejurarile in care a murit fostul fotbalist de la CFR Cluj.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close