Știrea zilei

Cel mai mare regret al lui Bogdan Stanoevici! S-a stins fără a-și vedea împlinit visul

A plecat dintre noi mult prea devreme, cu o mare durere în suflet! Care a fost cel mai mare regret al lui Bogdan Stanoevici? A murit fără a-și vedea împlinit visul! Pe 22 ianuarie, actorul din ”Sacrificiul” ar fi împlinit 63 de ani!

Vestea conform căreia Bogdan Stanoevici s-a stins din viață continuă să fie un șoc pentru toată lumea. După aproximativ o lună petrecută pe patul de spital și în ciuda tuturor eforturilor depuse de către cadrele medicale pentru a-l salva, din nefericire, cunoscutul actor din serialul ”Sacrificiul”, de la Antena 1, a pierdut lupta cu virusul ucigaș din China.

Care a fost cel mai mare regret al lui Bogdan Stanoevici? A murit fără a-și vedea împlinit visul

PUBLICITATE

Stanoevici s-a stins ieri din viață, la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din Capitală, reușind să provoace o durere de nedescris pentru familie, apropiați, dar și cei care l-au iubit și l-au admirat de-a lungul întregii sale cariere. Trist este faptul că marele actor a murit fără a-și vedea împlinit marele vis.

A plecat din România cu câteva luni înainte de Revoluție și a trăit mai bine de 22 de ani în Franța, așteptând să obțină un rol în casa filmului mondial. Marele său vis era să ajungă să joace la Hollywood, însă viața, din nefericire, a avut alte planuri pentru el. Bogdan Stanoevici a fost considerat un rebel din multe puncte de vedere, mai ales că s-a căsătorit fără a iubi vreo secundă, doar pentru a reuși să obțină, în cele din urmă, actele legale ca să poată locui în Franța.

Bogdan Stanoevici: ”Ne-am căsătorit, dar între timp am stat împreună șapte ani”

PUBLICITATE

În urma căsniciei pe care a avut, a venit pe lume fiul său, care s-a născut și trăiește acum în Franța. A stat timp de șapte ani alături de mama copilului său, însă, unde nu-i iubire, nu-i nimic, nu-i așa? Bogdan Stanoevici a povestit în urmă cu ceva timp că a păstrat o relație frumoasă cu fosta sa soție, devenind în cele din urmă amici.

“Am plecat din țară în luna mai a lui 1989. M-am căsătorit cu o franțuzoaică și am plecat oficial, așa cum intenționasem. Asta după ce Radu Beligan îmi interzisese să plec din țară, la un spectacol în Germania. De, eu proveneam dintr-o familie divorțată. Visul meu era să joc la Hollwyood. Doar că nu a fost să mi se împlinească.

Atunci am decis să plec din România. Am intenționat să mă stabilesc în Anglia, am dat de o englezoaică, dar nu a mers. Apoi am cunoscut-o pe soția mea, care locuia în Franța. Nu era dragoste între noi, devenisem doar amici. Ne-am căsătorit, dar între timp am stat împreună șapte ani! Și după divorț am păstrat o relație frumoasă”, povestea actorul în urmă cu ceva timp.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close