Știrea zilei

Avion prăbușit. Un avion cu 180 de pasageri s-a prabusit. ”Nu sunt supravietuitori”

Avion prăbușit. Vesti triste din lume. Un avion cu 180 de pasageri s-a prabusit. ”Nu sunt supravietuitori”

Este stare de alerta! Un avion cu 180 de pasageri s-a prabusit la scurt timp dupa decolare. Sursele sustin ca nu exista niciun supravietuitor.

Avion prăbușit. Un avion cu 180 de pasageri s-a prabusit. ”Nu sunt supravietuitori”

Este zi de doliu pentru foarte multe familii! Un avion in care se aflau 180 de persoane s-a prabusit la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran.

PUBLICITATE

Potrivit Aeronews, avionul ar fi avut probleme tehnice. Aeronava era un Boeing 737 si apartinea companiei Ukraine International Airlines. Aeronava trebuia sa ajunga la Kiev.

La locul catastrofei au fost trimise echipaje de salvare. Televiziunea de stat iraniana a facut un anunt cutremurator: ”Nu sunt supravietuitori”.

PUBLICITATE

CRASHED / A Boeing 737-800 (UR-PSR, delivered in July 2016) Ukraine International with 167 passengers + 9 crew crashed…

Publicată de Aeronews pe Marţi, 7 ianuarie 2020

„Avionul este in flacari, dar am trimis echipaje si poate vom putea salva niste pasageri”, a declarat seful serviciilor de urgenta iraniene.

„Agentia federala a aviatiei a emis mesaje personalului navigant aerian (NOTAMS) detaliind restrictiile de zbor care interzic operatorilor avioanelor civile americane sa opereze in spatiul aerian deasupra Irakului, Iranului, apelor Golfului Persic si Golfului Oman”, a anuntat FAA intr-un comunicat.

Tragedia aviatica se repeta – Ce s-a intamplat in urma cu 6 ani

Nu se stie, insa, daca defectiunile tehnice pe care le-ar fi avut aeronava sunt si motivele pentru care s-a prabusit. De asemenea, nu se cunoaste daca evenimentele care au avut loc peste noapte, cand Iranul a ripostat pentru moartea generalului Qasem Soleimani cu rachete trase spre Irak sunt, de fapt, si ele motivele.

In urma cu 6 ani, in 2014, totusi, a mai existat o alta tragedie aviatica. Un avion care apartinea de Malaysia Airlines, care plecase din Olanda, a fost tintit de o racheta trasa de separatistii din estul Ucrainei. Dintre cei 283 de pasageri, 196 erau olandezi. Alti 15 erau membri ai echipajului. Acestia au murit. Patru suspecti urmeaza sa fie judecati pentru crima, in martie 2020, in Olanda, in acest dosar.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close