Descoperă

Profeţia înfiorătoare a lui Nostradamus pentru 2021: Ce se întâmplă cu România?

Profeţia înfiorătoare a lui Nostradamus pentru anul 2021: celebrul astrolog din secolul al XVI-lea ar fi spus ce urmează să se întâmple pe Terra după pandemia de coronavirus. După ce fenomenul distrugerilor pierde din amploare, din 2021 se creează totuși premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale.

Profeţia înfiorătoare a lui Nostradamus pentru 2021

Profețiile unuia dintre cei mai mari prezicători ai lumii, francezul Nostradamus, au fost citite, răscitite și analizate pe toate de generații întregi, iar mulți au văzut cum evenimente catastrofale din istoria umanității ar fi fost prevăzute de catrenele astrologului francez.

PUBLICITATE

Potrivit unor experți în astrologie și în opera lui Nostradamus, celebrul prezicător ar fi scris, în catrenele sale ascunse, că viitorul Planetei ar fi sumbru. Asupra omenirii se va abate o multitudine de dezastre naturale, la care se vor adăuga posibile războaie și schimbări neașteptate pe plan politic. Astfel, in anul 2021 apar conflicte armate între multe ţări. Vor dura chiar până în anul 2041. România va fi cucerită de Rusia.

Lucrurile vor scăpa de sub control pe plan mondial, iar oamenii vor resimți nu doar multă suferință, dar și un sentiment de neputință accentuat. Unii sunt convinși că Nostradamus a prevăzut și pandemia de coronavirus.

Din 2021, fenomenul distrugerilor pierde din amploare și se creează premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale, anunță un catren controversat al lui Nostradamus.

PUBLICITATE

Ce profeţii a facut Nostradamus pentru anul 2021

1. Foamete de proporții biblice. Nostradamus a prezis că primele semne ale sfârșitului lumii vor fi: foametea, cutremurele, diferite boli și epidemii, care deja se întâmplă din ce în ce mai frecvent. Pandemia de Coronavirus din 2020 reprezintă începutul unei serii de evenimente nefericite, care vor afecta populația globului.

2. Un cutremur devastator va avea loc în California. Nostradamus prezice că un cutremur de mari proporții va lovi Lumea Nouă (,,ținuturile vestice”), iar California este plasată acolo unde probabil se va întâmpla. Conform astrologilor, ,,Mercur în Săgetător, Saturn ascendent’’, data următoare când planetele vor fi în această poziție pe cer va fi pe 25 noiembrie 2021.

3. O cometă va ajunge foarte aproape de Terra. Acest eveniment va cauza cutremure și alte dezastre naturale, care pot fi deduse din catrenul: În cer, unul vede foc și o urmă lungă de scântei.

Care este explicația lui Nostradamus pentru ce se întâmplă azi

Conform unor interpretări la Nostradamus, încă din 1993 energiile negative au început să degradeze societățile. Expresia acestei degradări a reprezentat-o accentuarea laturii materialiste a oamenilor. Degradarea omenirii s-a produs cu o intensitate și o viteză fără precedent.

Evenimentele de proporții cataclismice și vremurile foarte tulburi care ne așteaptă sunt expresia luptei dintre bine și rău care va caracteriza perioada următoare.

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit. Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze și profețiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close