Știrea zilei

Ce se va intampla cu romanii care vor refuza sa se vaccineze anti COVID. Raed Arafat a facut anuntul: “In Romania nu vom aplica discriminari”

Cetatenii care refuza vaccinarea nu vor fi discriminati in Romania de autoritati, mentioneaza Raed Arafat, dar s-ar putea lovi de anumite restrictii impuse de alte tari.

Seful DSU a declarat ca in Romania autoritatile nu s-au gandit sa aplice discriminari si reguli de restrictionare a cetatenilor care nu se vaccineaza. Totusi, este posibil ca in anumite zone din strainatate in care se aplica limitari mai stricte anti-COVID sa li se ceara cetatenilor romani sa fie vaccinati pentru a se putea deplasa acolo, scrie Agerpres.

„Nu inseamna (vaccinarea n.r.) ca iti reiei normalitatea (…) E posibil sa fie unele intruniri internationale care sa iti spuna ‘poti sa vii daca esti vaccinat’. E posibil, asta o sa vedem. Ne asteptam sa se intample si asta. In Romania noi am zis ca nu vom aplica astfel de discriminari si nu vom aplica astfel de reguli, dar afara, mai ales in zone in care a fost acum strict sa nu se duca nimeni, s-a desfasurat numai online, e posibil sa se spuna ca nu poti sa vii decat daca esti vaccinat”, a declarat Raed Arafat

PUBLICITATE

Raed Arafat a mentionat ca abia asteapta sa se vaccineze si el iar ca aspectul cel mai important al vaccinarii anti-COVID-19 este ca chiar daca o persoana va face apoi forme usoare de coronavirus, nu se va mai ajunge la forme severe si la sechele pulmonare sau la alte organe care sa ramana pe perioade lungi sau chiar pe viata.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close