Descoperă

Sfatul astrologului pentru vineri, 22 ianuarie 2021. Orice fapta buna va fi recompensata in functie de meritele sale.

Sfatul astrologului pentru 22 ianuarie 2021. Ziua este favorabila pentru lucrul la proiecte profesionale de orice complexitate – sunt literalmente sortite succesului.

Timpul este potrivit si pentru tranzactii financiare de orice complexitate, inclusiv caritate – acestea vor aduce nu numai satisfactie morala, ci si, important, un profit solid in viitor – orice fapta buna va fi recompensata in functie de meritele sale.

Berbec (21.03 – 20.04)

PUBLICITATE

Este recomandabil sa adaugati ziua actuala la sfarsitul saptamanii urmatoare si sa va dedicati odihnei, altfel saptamana viitoare o sa fiti epuizat.

Taur (21.04 – 21.05)

Fiind intr-o stare de irascibilitate care va va coplesi chiar de dimineata, este important sa va cantariti fiecare cuvant, altfel va fi usor sa jigniti pe cineva apropiat.

PUBLICITATE

Gemeni (22.05 – 21.06)

In ciuda faptului ca veti avea suficienta energie in aceasta zi, trebuie sa o cheltuiti cu usurinta, astfel incat sa dureze mult timp: daca va aruncati toate fortele dintr-o data, nu veti putea face nici macar jumatate din ceea ce a fost planificat.

Rac (22.06 – 22.07)

Schimbarile, atat personale, cat si profesionale, sunt mai bine evitate astazi: nu trebuie sa va schimbati locul de munca si sa va impartasiti problemele cu cineva drag – nu ar trebui sa va asteptati la noroc din aceste actiuni.

Leu (23.07 – 21.08)

Nu este de dorit sa va supraincarcati cu munca, chiar daca autoritatile va preseaza: problemele de sanatate care pot aparea ca urmare va vor face o persoana cu handicap pentru o lunga perioada de timp.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Principala conditie pentru succesul profesional este increderea in abilitatile cuiva si corectitudinea sarcinii alese: daca stima de sine este schioapa, trebuie sa o intariti in toate modurile posibile.

Balanta (24.09 – 23.10)

Oricare dintre actiunile dvs., indiferent de ceea ce le priveste, trebuie analizata cu atentie – astfel puteti evita greselile enervante care vor determina necesitatea relucrarii.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Energia care se va revarsa in aceasta zi trebuie sa fie directionata catre un canal pasnic – pentru a rezolva probleme profesionale sau treburile casnice grave, de exemplu, reparatii.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Activitatea fizica excesiva – atat domestica, cat si sportiva – este plina de probleme. Astazi puteti sa va raniti usor, deci cel mai bine este sa le evitati.

Sfatul astrologului pentru 22 ianuarie 2021.
Capricorn (12.22 – 01.20)

Deciziile responsabile si importante, indiferent de domeniul vietii si de activitatea care le privesc, trebuie abandonate in aceasta zi – nu trebuie sa le luati sub influenta unei dispozitii proaste.

Varsator (21.01 – 18.02)

Nu ar trebui sa renuntati la locul de munca la jumatatea drumului din cauza oboselii, care are loc cu adevarat: se va deschide brusc un al doilea vant, care va va permite sa terminati lucrarea.

Pesti (19.02 – 20.03)

Nu este de dorit sa incepeti implementarea unui nou proiect – nu va aduce rezultatul dorit, de aceea este mai bine sa incepeti „ajustarea” cazurilor vechi care nu au fost inca rezolvate.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close