Descoperă

Horoscop Cristina Demetrescu pentru martie, aprilie si mai – Primavara aduce schimbari importante pentru zodii

Horoscop Cristina Demetrescu pentru martie, aprilie si mai – Astrologul Cristina Demetrescu a facut previziunile pentru aceasta primavara pentru fiecare zodie. Iata ce ne asteapta!

Horoscop Cristina Demetrescu pentru martie, aprilie si mai

Berbecii au toate sansele sa evolueze, sa ajunga acolo unde si-au dorit dintotdeauna. Sfatul Cristinei pentru Berbeci este sa nu isi puna bazele in absolut nimeni primavara asta. Vor realiza totul pe cont propriu.

Taurii au toate sansele sa se casatoreasca anul acesta, iar un prim pas spre marele pas va fi facut chiar primavara aceasta.

PUBLICITATE

Gemenii sunt pusi pe studiat. Vor face multe schimbari in viata lor si ii asteapta o perioada extrem de buna. Va fi primavara lor!

Racii au un an superb din punct de vedere profesional. Este un an bun pentru nunti si pentru ei. Orice e posibil.

Leii trebuie sa isi asume mai multe responsabilitati, sa munceasca mai mult, sa nu se culce pe o ureche la primul succes obtinut.

PUBLICITATE

Fecioarele se maturizeaza din punct de vedere sentimental. Totusi, cu sanatatea vor avea niste probleme.

Balantele vor fi destul de vulnerabile in perioada urmatoare si trebuie sa se concentreze cu mai multa atentie la ceea ce au de facut.

Scorpionii vor fi puternici. Intuitia ii va duce departe, iar primavara aceasta ii asteapta schimbari colosale.

Sagetatorii trebuie sa se ocupe si ei mai mult de sanatate, si nu doar de sanatatea lor. Au o primavara plina de provocari.

Capricornii trebuie sa nu-si piarda cumpatul. Vor fi vulnerabili din punct de vedere financiar.

Varsatorii au si ei parte de o primavara cu de toate. Daca s-au gandit sa isi faca anumite operatii estetice, primavara aceasta nu e sezonul potrivit.

Pestii isi pot atinge telurile, idealurile si vor face tot felul de lucruri importante pentru linistea lor. Au o primavara care le poate schimba viata.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close