Descoperă

Horoscop vara 2020. 4 zodii care au o vara de poveste

Potrivit astrologilor, nativii din patru zodii au parte de o vara grozava. Perioada cea mai buna incepe din data de 21 iunie si va tine pana pe 22 septembrie.

Iata care sunt zodiile norocoase in aceasta vara

TAUR

PUBLICITATE

Taurul este vedeta horoscopului, va avea parte de mai multi bani pana in septembrie. Va fi fericit, se va putea casatori, sa aiba si copii, si are toate sansele sa devina o autoritate in domeniul in care activeaza.

VARSATOR

O sa aiba parte de roadele muncii sale, va primi bani, aprecieri si se va bucura de toata dragostea fiintei pe care o iubeste , incepand de la finalul lunii iunie.

PUBLICITATE

GEMENI

Gemenii au multe motive sa fie multumiti. Cei care lucreaza la proiecte importante in aceasta vara vor reusi sa-si invinga adversarii. Gemenii se bucura atat de sprijinul prietenilor si familiei, cat si de cel al unor persoane influente. In plus, inteligenta si capacitatea lor de concentrare ii ajuta sa faca fata cu bine la examene.

RAC

Vara vine cu impliniri in viata de cuplu. Cei aflati deja intr-o relatie se bucura de armonie si de afectiune, in timp ce nativii singuri isi pot gasi cu usurinta macar o pereche de ocazie, daca nu un partener stabil. Si in cariera au parte de impliniri. Roadele eforturilor despuse de acestia in ultima perioada sunt vizibile atat cand vine vorba de performanta in munca cat si de nivelul veniturilor, ce vor creste simtitor.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close