Știrea zilei

Cum au încercat Vulpița și Viorel de la Acces Direct să fenteze statul ani la rând!

Vulpița și Viorel nu mai sunt de mult personaje străine micului ecran. Cei doi soți din Blăgești, deveniți celebri cu ajutorul echipei Acces Direct, au avut parte de multe șanse de realizare, însă au refuzat de fiecare dată să muncească, ajungând să locuiască într-o casă primită din milă. Au ajuns chiar și la Parlament, însă năravul fire nu are lecuire, după cum spune o vorbă veche, dar foarte adevărată în cazul lor.

Veronica și Viorel Stegaru au devenit personajele anului 2020, cu sau fără voia telespectatorilor. Soții din Blăgești au pășit pe culmile gloriei, însă nu cu ajutorul vreunui talent sau a unei povești de viață emoționante, ci prin circ, scandal și minciuni spuse cu zâmbetul pe buze.

După ce au ajuns în Capitală, oportunitățile nu au contenit să apară în calea lor. Au profitat de bunătatea celor din jur, devenind peste noapte adevărate vedete asaltate de fani pe străzile Bucureștiului. Și deși au fost privilegiați și au avut parte de tot ajutorul de a se realiza personal și material, aceștia au peferat să continue telenovela care „i-a consacrat” și s-au făcut de râs, spre dezamăgirea celor care, la început, le plângeau de milă și poate chiar îi apreciau.

PUBLICITATE

Vulpița și Viorel continuă să fenteze statul

Vulpița și Viorel au considerat că dacă doar apar la televizor totul le va pica din cer. Pentru o perioadă, a fost adevărat. Au fost îmbrăcați cu haine ultimul răcnet, au fost plimbați prin țară, au cântat cu nume mari ale muzicii din România, ba chiar au primit și un apartament. Din păcate, nu au știut să aprecieze aceste lucruri, iar acum, tot din mila telespectatorilor, trăiesc într-o casă de la țară, într-o comună din Buzău, fără însă a avea vreun venit, înafară de ajutorul social.

Mai mult, Vulpița și Viorel Stegaru chiar au ajuns și în Parlament, fiind ajutați de echipa Acces Direct, care i-a propulsat direct pe cele mai înalte trepte ale societății, însă fără vreun rezultat din partea tinerilor din Blăgești. Viorel Stegaru, care nu a muncit nici măcar jumătate de an cu acte în regulă, a cerut să fie primit în audiență chiar la președintele pentru Comisia de Agricultură. Soțul Veronicăi a vrut să discute despre subvenția proprietarilor de teren care nu îi este alocată, altfel spus, a vrut să știe de ce nu îi sunt dați bani pe degeaba, doar pentru că deține o parcelă de pământ.

PUBLICITATE

La acel moment, intituția Parlamentului s-a făcut de râs, urmând ca parlamentarul care a vrut să îi ajute pe tineri să își ceară scuze pentru cele întâmplate.

„Nu am știut cine sunt, că nu mă uit la acea emisiune. Am zis că sunt niște oameni, care au nevoie de un sfat și i-am primit. Nu am vrut circ la televizor, habar nu am avut care e situația lor”, s-a scuzat parlamentarul care i-a primit la comisia pentru agricultură, potrivit vremeanoua.ro.

Culmea, nici după ce au avut atât de multe oportunități, soții Stegaru continuă să ducă o viață lipsită de…vreun loc de muncă. Ce-i drept, au grijă de gospodăria lor primită în dar din partea unei femei cu inimă mare, însă nu au parte de nici o sursă de venit, iar Veronica este pe cale să aducă pe lume cel de-al doilea copil al ei și al lui Viorel.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close