Știrea zilei

Declaratia Ministrului Educatiei care ii nelinisteste pe parinti

Ministrul Educaţiei Monica Anisie face declaraţii care sunt departe de a-i linişti pe părinţi în ceea ce priveşte siguranţa copilului din momentul în care se va întoarce la şcoală.

Ministerul pune la dispozitie dezinfectant şi asigură distanţarea, a spus Anisie care consideră că este suficient pentru protecţia copiilor cât timp se află la şcoală.

Părinţii trebuie să dea o declaraţie pe propria raspundere că cel mic nu a intrat în contact cu o persoană pozitivă.
Părinţii se tem, însă, că cei mici pot deveni contacţi chiar în incinta scolii şi nimeni nu le dă nicio asigurare ca acest lucru nu se poate întâmpla.

PUBLICITATE

”Ministerul Sănătăţii a prevăzut o distanţă de 1 metru şi acolo unde nu se poate realiza acea distanţare, să existe separatoare între copii. Măsura cea mai importantă este aceea de a purta mască şi de a ne spăla cât mai des pe mâini.

Monica Anisie: Responsabilitatea este a noastră, a tuturor!
Acea declaraţie pe care Ministerul Sănătăţii a prevăzut-o pentru părinţi este una de responsabilitate şi noi părinţii trebuie să fim responsabili şi să nu ducem copilul în colectivitate dacă prezintă anumite simptome.

Şcoala are responsabilitatea de a asigura tot ceea ce trebuie în aşa fel încât copiii să nu se îmbolnăvească. Vorbim de dezinfectarea spaţiilor, de purtarea măştii. În felul acesta, şcoala îşi asumă o responsabilitate”, a spus ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close